Survivor'da dün akşam kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam kim kazandı İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 08:17

Survivor 2017'de heyecan dolu yarışmalar sahne alırken, dün akşam ödül oyunu yarışması vardı. Gönüllüler takımı gergin geçen konseyin ardından ödülü kazanıp moral yükseltmek istiyordu. Bu akşam eleme adayı olarak takımlarından 5 kişiyi potaya sokan gönüllüler takımını zor bir gece bekliyor.. Peki Survivor'da dün akşam neler yaşandı? yeni bölüm fragmanında neler var? İşte detaylar

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam heyecan seviyesi oldukça yüksek bir ödül oyunu yaşandı. Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oldukça nefes kesen bir mücadele vardı. Parkur'da ödül için birbirini oldukça zorlayan yarışmacılar yer yer zor dakikalar yaşadılar. Konu yiyecek olduğu zaman iki takımda adeta kanının son damlasına kadar mücadele etti. Peki, survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Ödül neydi? İşte nefes kesen mücadelenin detayları sizlerle.

BU HAFTA NELER YAŞANDI

Survivor'da dün akşam herkes tarafından ilgiyle takip edilen bir yarışma yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı karınlarını doyurmak için dün akşam kıyasıya mücadele verdiler. Fakat bu seferki ödül biraz farklı oldu. Yarışmacılar bu ödülde çikolataya olan duydukları özlemi giderdiler. Hiç bir olayın çıkmadığı yarışmada bir de sevindirici haber yaşandı. Serhat Akın adaya arkadaşlarının yanına tekrardan döndü. Bacağı tekleyen Serhat Akın'ın ilerdeki günlerde oyunlara çıkabileceği açıklandı. Bacağındaki ağrılardan dolayı Serhat Akın'ın bir süre oyunlarda yer almayacağı anlaşıldı. Bu mutlu haberin ardından ödülü kazanan takımda belli oldu. Konu yiyecek olduğu zaman başarılarını her defasında gösteren gönüllüler, yine ödül oyununu kazanan taraf oldu. 

Haberin Devamı

SURVİVOR'UN dün akşam YAYINLANACAK YENİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

Survivor'da bu hafta tansiyon oldukça yüksekti. Dokunulmazlık oyunlarını arka arkaya kaybeden gönüllüler takımı büyük şok yaşadı. Bu hafta gönüllüler takımından 5 aday elenme potasında aday olacak. Ayrıca Fatih Hürkan'ın Eser ile yaşadığı tarışmanın ardından diskalifiye olma ihtimali ortaya çıktı. İşte Survivor'da dün akşam yaşanan gergin konseyde meydana gelen olaylar ve elenme adayı olarak adı yazılan isimler

Survivor'ın dün ekrana gelen bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıktılar. Dokunulmazlık oyunu sonrası yenilen takım ada konseyine giderek eleme adaylarını belirledi, bu kez sürpriz bir şekilde 3 isim eleme potasına kaldı. Survivor yeni bölümünde yer alan ikinci dokunulmazlık oyununda çıkan kavga geceye damga vurdu. Sunucu Acun Ilıcalı'nın sinirlendiğinin gözlemlendiği olayda, Fatih'in durumu görüşülmek üzere konseye ertelendi.

Haberin Devamı

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, bu durumun kabul edilebilir olmadığını ve yarışmanın başından bu yana kimseye tolerans verilmediğini aktardı. Dolayısıyla Fatih Hürkan bir kez daha uyarıldı ve ceza olarak takımının kazanacağı bir sonraki ödülden faydalanamayacağı açıklandı.

Survivor 2017 büyük bir heyecana sahne olacak. Nefes kesecek bir ödül oyununda mücadele edecek olan Survivor 2017 yarışmacıları ödül için savaşacak.

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı'nda sular durulmuyor. İki gruba bölünen Gönüllüler'de gruplar arasında ve grup içindeki tartışmalar can sıkıyor. Survivor 2017 yeni bölümde Gökhan ile Erdi arasında gerginlik yaşandığı görülüyor. Yeni bölümde Göz6 evinden birlikte şampiyon olarak Survivor 2017'ye gelen Erdi ile Berna arasında da tansiyon yükseliyor.

Haberin Devamı

Gönüllüler Takımında yer alan Erdi ile Berna arasında sesler yükseliyor. Berna'ya destek olmaya çalışan Erdi Berna'nın tepkisini çekiyor. Kimsenin himayesinde olmadığını söyleyen Berna, Erdi'ye barakada sesini yükseltiyor.

Survivor 2017 yeni bölümde oynanacak olan ödül oyunu izleyenleri ekrana kilitleyecek. Survivor'ın en heyecanlı oyunlardan biri Survivor 2017'nin dün akşamki bölümünde oynanacak. Survivor yarışmacıları gözleri bağlı olarak çıktıkları platformda sadece birbirlerinin ellerinde ve ayaklarında yer alan zillerin sesini duyarak yarışacak. Yarışmacılar birbirlerinin sırtında bulunan bayrakları almaya çalışacak. Bayrağı rakibinden önce kapmayı başaran yarışmacı sayıyı takımına kazandıracak.

Haberin Devamı

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLER İÇİN CAN SIKICI OLDU

İkinci dokunulmazlık oyununda ciddi bir mücadele veren ünlüler takımı, oyunu kazanan taraf oldu. Bu kazanç, ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımının ekstra bir sıkıntıya girmesine sebep oldu. Konseyde iki isim daha belirlemek zorunda kalan gönüllüler takımında toplam beş aday eleme potasında yer aldı ve SMS oylamasına sunuldu. İsmi en çok yazılan Gökhan ile bireysel dokunulmazlığın sahibi Eser West'in tercih ettiği Elif, diğer üç kişi ile birlikte potada yer alacak.

İLK DOKUNULMAZLIKTA ÜÇ İSİM BELİRLENMİŞTİ

Survivor 2017'de büyük heyecan dün akşam da oynanan dokunulmazlık oyunuyla devam etti. Survivor'un en önemli oyunları arasında gösterilen dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler adadan gitmesi için iki ismi belirledi. Oylamada ilginç bir sonuç ortaya çıktı ve Erdi ve Yiğit’in isimleri eşit olarak çıktı. Bu durumda iki yarışmacı da eleme adayı olmuş oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolunü kazanan Tuğçe Melis Demir ise 3. aday olarak Sadin’in adını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!