Fatih Hürkan kimdir? Survivor 2017'den elendi mi?

Güncelleme Tarihi:

Fatih Hürkan kimdir Survivor 2017den elendi mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 16:03

Fatih Hürkan, Survivor 2017 yarışmasında gündem konusu olmaya devam ediyor. Yarışmaya sonradan dahil edilen isimlerden birisi olan Fatih Hürkan, yarışmanın yeni bölümünde rakip takım oyuncularıyla birbirine giriyor. Peki, Survivor Fatih Hürkan kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Fatih Hürkan, yine bir kavga ile gündeme geldi.  Geçtiğimiz hafta takım arkadaşı İlhan Mansız ile tartışan Fatih Hürkan’ın yeni bölümde Gönüllüler yarışmacısı Erdi Ünver ile sert bir tartışma yaşadığı görülüyor. Peki, Survivor 2017’ye sms oylaması ile dahil olan Fatih Hürkan kimdir? Survivor’dan diskalifiye mi olacak?

Survivor 2017’nin ünlü isimlerinden olan Fatih Hürkan, ilginç açıklamalarıyla dikkat çeken Göz6 şampiyonu Erdi Ünver ile yaşadığı kavga ile gündeme geldi. Daha önce takım arkadaşı İlhan Mansız ile yaşadığı tartışma nedeniyle uyarılan yarışmacının ikinci kez benzer bir olayla gündeme gelmesi ‘Fatih Hürkan Survivor’dan diskalifiye mi edilecek?’ sorusunu gündeme getirdi. Bu sorunun yanıtı bu geceki ada konseyinde netleşecek. Peki, son zamanlarda performansından çok yaşadığı tartışmalarla adından söz ettiren Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!