Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i büyüdü - Survivor Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Aşk-ı Memnunun Bülenti büyüdü -  Survivor Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2021 15:32

Aşk-ı Memnu'nun Bülent'ini canlandıran Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 kadrosuna dahil odu. Bir döneme damga vuran Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteri ile hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya yıllar sonra Diriliş Ertuğrul dizisinde görülmüştü. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda yer alıyor. Survivor 2021 sezonu izleyicileri ünlü isim hakkında bilgileri araştırmaya başladılar. Batuhan Karacakaya’nın oynadığı diziler arasında Aşkı Memnu, Umutsuz Ev Kadınları ve Diriliş Ertuğrul da bulunuyor. İşte 1997 İstanbul doğumlu olan ünlü isim hakkında merak edilenler

SURVİVOR 2021 BATUHAN KARAKACAKAYA KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından olan Batuhan Karacakaya 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul doğumlu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile olmuştur. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana gelmiştir.

Haberin Devamı

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırmıştır.

Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul adlı dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.

SURVİVOR BATUHAN'IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi, 4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)

Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, Sinema Filmi, 2012)

Umutsuz Ev Kadınları (TV Dizisi, 3 Sezon, Mert, 2011-2013)

Sen De Gitme (Selim, TV Dizisi, 2011)

Aşk-ı Memnunun Bülenti büyüdü -  Survivor Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında

Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, Sinema Filmi, 2011)

Bekle Beni (Salih, Sinema Filmi, 2010)

Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi, 2009)

Aşk-ı Memnu (TV Dizisi, 2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

BAKMADAN GEÇME!