Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, elendi mi? Başarılı isim Atakan Arslan babası ile mahkemelik olmuş

Güncelleme Tarihi:

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, elendi mi Başarılı isim Atakan Arslan babası ile mahkemelik olmuş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 11:38

Survivor Atakan gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. Survivor 2022 kadrosunda yer alan Atakan Arslan dün akşam elenen isim oldu. Yarışmaya veda eden Arslan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Survivor Atakan’ın hayatı ile ilgili bilgiler araştırılıyor. 2011 yılında Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanan ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getiren Atakan Arslan dün akşam Survivor’dan elendi. Geçtiğimiz yıllarda 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Avatar Atakan babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Atakan Arslan, ‘Bana babalık yapmadı maddi yardımda bulunmadığım için tehdit ediyor. Bir babanın evladına yapmaması gereken çirkin şeyler yaşandı. Babamı affetmem söz konusu değil’ demişti.

SURVİVOR ATAKAN KİMDİR?

Atakan Arslan, 1989 doğumludur. Sivas’ta dünyaya gelen Atakan’ın lakabı Avatar’dır. Spor hayatına basketbol ile başlamış, 17 yaşında ise dövüş sporlarına geçmiştir. 2016 yılında Survivor’ın şampiyonu olmuştur.

Haberin Devamı

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. 2008 yılından beri kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında yer almaktadır ve aynı zamanda profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmıştır. Bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getiren kişi olmuştur. Profesyonel güreşte de yer almaktadır. 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı yenmiştir. Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek altın kemerin yeniden sahibi olmuştur.  Söz dizisinde rol almış ve Zafer karakterini canlandırmıştır. Survivor’da yarışırken de sevgilisi olan Serap Korkmaz ile 2017 yılında evlenen Atakan Arslan’ın Leon Aslan isminde bir oğlu bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!