Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanında 20 milyonluk tablo gündemde

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanında 20 milyonluk tablo gündemde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 08:47

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında eğlenceli anlar dikkat çekerken, 20 milyon değerindeki tablo işleri karıştırıyor.. Peki Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelecek olayların özeti

Haberin Devamı

İsmail ve Tezene evlenmişlerdir. Artık evin içinde bir köşe kapmaca başlar. İsmail, bir Erkan olur, bir kendisi. Durumu Bozkır ve Gülperi’ye çaktırmamak için, Tezene ile ikisi kırk takla atarlar. Şevkat borcunu kapatabilmek için ek iş yapmaya başlar. Şefik taksisini gece çalışması için Şevkat'e verir. Ama gündüz dükkanda, gece de takside çalışmak Şevkat’i bir uyurgezere çevirir.
Esin’in tablosu yanlışlıkla çok ünlü bir tablo ile karışır. Esin Tabloyu evinde muhafaza ederken, tablo çalınır. Ve Şevkat, Niko, Esin hırsızların peşine düşerler. Fakat bu adamlar tahminlerinden çok daha tehlikelidirler.

Emrecan Selami’ye küsmüştür. Artık Şevkat ile yaşamak istediğini söyler. Esin ve Şevkat, Emrecan’ın, Selami ile araları düzelene kadar kısa bir süre yanlarında kalmasına karar verirler. Ama işler hiç de umdukları gibi olmaz. İkisini de çocuk bakmakla ilgili zorlu bir sınav beklemektedir.

Haberin Devamı



Tezene ve İsmail’in önünde büyük bir engel vardır. Damat kim olacaktır. İsmail mi? yoksa Erkan mı? İsmail gerçeği açıklamak istese de, Tezene buna engel olur. Resmi nikahtan sonra düğünde Erkan kimliği ile sahte bir nikah daha kıyılacaktır. Ama işler karışır. Cuma çözmeye çalıştıkça iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.

Selami’nin yeğeni kaçırılmıştır ve yüklü bir fidye istenmektedir. Tüm mahalle çocuğu kurtarmak için seferber olur. Şevkat’in ünü devam etmektedir. Sokaktaki kızların ilgisinden Esin çok mutlu değildir. Fakat Esin’in de Şevkat’e bu konuda büyük bir sürprizi vardır. Cuma aldığı borçları sildirebilmek için çatıya çıkıp intihar edecekmiş gibi numara yapar. Herkes buna inanır ve Cuma’yı ikna etmek için ellerinden geleni yaparlar ama Cuma’nın foyası son dakika ortaya çıkar. Erkan kılığındaki İsmail ve Tezene düğün hazırlıklarına başlarlar. Gülperi ve Bozkır bu durumdan çok memnundur.

BAKMADAN GEÇME!