Masumlar Apartmanı 71. bölüm izleme ekranı: Masumlar Apartmanı final bölümünde Safiye, Han ve Gülben'den duygusal veda

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 71. bölüm izleme ekranı: Masumlar Apartmanı final bölümünde Safiye, Han ve Gülbenden duygusal veda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 02:24

Masumlar Apartmanı 71. bölüm izleme ekranı, final bölümünün ardından yayınlandı. Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanan ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 24 Mayıs tarihinde yayınlanan 71. bölümü ile final yaparak seyircisine veda etti. Han’ın pes etmiş halini Safiye'nin yaptığı hamle dikkat çekerken Masumlar Apartmanı son bölümünde, Neriman, Ege için alınan karar çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında karanlık geçmişi geride bırakan Han, Gülben ve Safiye'nin denize girerek izleyenlere veda etmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Masumlar Apartmanı 71. final bölümü full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı final bölümü tek parça yayınlandı. Trt1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın 24 Mayıs tarihli 71. final bölümünde duygusal veda geceye damga vurdu. Geçmişin karanlık izlerinden kurtulan Safiye ve Gülben babalarının vasiyetini teker teker gerçekleştirirken, Han'ın mutluluğu için büyük bir adım atması gecenin konuşulan konularından oldu. Tüm bunların ardından kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı 71. bölüm tek parça yayınlandı. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

MASUMLAR APARTMANI 71. BÖLÜMDE (FİNAL) NELER OLDU?

Safiye, orman evinden döndüklerinde Han’ın pes etmiş halini görünce ipleri eline alır ve beklenmedik bir hamle yapar.

Haberin Devamı

Neriman, Ege’yi ikna edememenin çaresizliğiyle birinden yardım ister. Ege gitmeye razı olacak gibidir ancak bir şartı vardır. Bu şartın önündeki tek engelse Safiye’dir. Sonunda kardeşler teker teker babalarının vasiyetini gerçekleştirmeye başlar.

Han, geçmişiyle yüzleşir ve mutluluğu için büyük bir adım atar. Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerlerler. Onların bu değişimi, Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasını sevgi dolu bir yuvaya dönüştürecektir.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCU KADROSU

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayımlanan Madalyonun İçi romanının "Çöp Apartman" bölümünden uyarlanan ve 15 Eylül 2020 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz paylaşıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!