Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 22:14

Kısmetse Olur 12 Mart akşamı yayınlanan haftanın finaliyle izleyicilerinin adeta nefeslerini kesti. İzleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecanlı evlilik programı Kısmetse Olur'da heyecan doruktaydı. Yarışmanın nefes kesen final haftasında sürpriz bir gelişme de yaşandı. İlk sezonun popüler isimlerinden Melis Buse Betyakan ve Rabia Karaca eve tekrar dönerken, Adnan baygınlık geçirdi. Haftanın birincileri Adnan ve Tuğçe olurken elenme adayları arasında Altuğ ve Gözde Bozacı yer aldı. Peki, Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte, Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yayınlanan haftanın finali bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta heyecanlı bir eleme yaşandı. Gözde ve Altuğ'un elemeye çıkmasıyla gözler Onur'a çevrilmişti. Onur'la Gözde arasında tam yakınlaşma başladı derken Gözde'nin eleme potasında yer alması izleyicileri şaşırttı. Programın sonunda Melis Buse Betyakan ve Rabia Karaca'nın eve dönmesi haftanın finaline damga vurdu. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi?

Melis Buse Betyakan ve Rabia Karaca'nın eve dönmesi damga vurdu. Melis, ayağının tozuyla tüm damat adaylarını eleştiri yağmuruna tuttu. Gelinler evine giriş yapan Rabia, tüm arkadaşlarına sarılarak müjdeyi verdi.

Haberin Devamı

Yarışmanın nefes kesen final haftasında sürpriz bir gelişme de yaşandı. İlk sezonun popüler isimlerinden Melis Buse Betyakan ve Rabia Karaca eve tekrar dönerken, Adnan baygınlık geçirdi. Haftanın birincileri Adnan ve Tuğçe olurken elenme adayları arasında Altuğ ve Gözde Bozacı yer aldı. "Birinci olan aday evini korur" zarfının çıkmasıyla birlikte Adnan erkekler evini koruma altına almış oldu. Kısmetse Olur'dan elenen isim gelin adaylarından Gözde Bozacı oldu. 

Haberin Devamı

ELEMEDE YAŞANANLAR

Programın bugün akrana gelen bölümünde eve geri dönen gelin adayı Melis ile 5 aydır Adnan ile ilişki yaşayan Didem tartıştı. Didem'i Adnan'a yakıştırmayan Melis, öfkesini kustu. İki gelin adayı, diğer adayların araya girmesiyle ayrıldı.

HALK OYLAMASI BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur 11 Mart Cumartesi 2017'de yayınlanan son bölümde, halk oylaması sonucu haftanın birincileri belli oldu. Hafta boyunca verilen oylarla birinciler damatlar evinden Adnan, gelinler evinden ise Tuğçe oldu. Adnan, bu hakkını Akın’a devretmek istedi ancak buna izin verilmedi. Adnan ve Tuğçe yemeğe beraber gitti. Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri belli oldu.
Haftanın birincileri damatlar evinden Adnan, gelinler evinden ise Tuğçe oldu. Baş başa yemeğe çıkan ikili arasında geçen sohbet sırasında Tuğçe gözyaşlarını tutamadı. Akın ise gelinler evinde yalnız kaldı. Didem, Akın’ın yanına gelerek ne hissettiğini sordu. Akın ise kendini kullanılmış gibi hissettiğini ifade etti. Tuğçe ile Akın hakkında konuşan Adnan ise ona bir takım tavsiyelerde bulundu. Aralarındaki saygı ve güvenin bittiğini gören diğer adaylar ise kendi aralarında bunun münazarasını yaptı.

Altuğ ve Yağmur cephesinde yeni gelişme!
Önceki gün Yağmur’a söylediği bir sözden dolayı eleştirilere hedef olan Altuğ, bugün Yağmur’dan özür diledi. Aralarında sert bir tartışma çıkan ve tartışma sonunda sinirleri bozularak ağlamaya başlayan Yağmur, Altuğ’un bu özrünü kabul edecek mi? Altuğ Yağmur’dan özür dilerken şunları da sözlerine ekledi: “Yağmur, gerçekten özür dilerim. Zaten gergin bir ortam vardı, ben de gergindim. İstemeden ağzımdan laflar çıktı. Kusura bakma” diyerek ortamı yumuşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!