Melis Buse Betkayan yeniden Kısmetse Olur evinde! Kısmetse Olur Melis kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Melis Buse Betkayan yeniden Kısmetse Olur evinde Kısmetse Olur Melis kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2017 16:31

Melis Buse Betkayan, Kısmetse Olur evine geri döndü. İlk sezondan tanınan ve yaşadığı tartışmalarla dikkatleri üzerine çeken gelin adayı, ikinci sezonda da kısmetlerini aramaya devam edecek. Aradığı aşkı bulamayan Melis Melis Buse Betkayan'ın kime aday olacağı merak konusu. Peki, Kısmetse Olur Melis kimdir?

Haberin Devamı

Melis Buse Betkayan, Kısmetse Olur evine geri döndü. Geçtiğimiz sezonun gelin adaylarından olan ve tartışmalarıyla sık sık adından söz ettiren Melis Buse Betkayan, 12 Mart Pazar günü itibariyle yeniden gelin adayları arasındaki yerini alacak. İlk sezonun popüler gelin adayının yaşayacakları şimdiden merak konusu Peki, Melis Buse Betkayan kimdir? Kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Kısmetse Olur ile adını duyuran ve program bittikten sonra da adından söz ettirmeyi sürdüren Melis Buse Betkayan 1992 yılında doğdu. Aslen Sivaslı olan ancak İstanbul İstinye'de yaşayan gelin adayı İç Mimarlık bölümü mezunudur. Programında ilk sezonunda aradığı aşkı bulamayan Melis Buse Betkayan, yarışmaya ilk girdiği zamanlar Erdem ile bir ilişkiye başlamıştı ancak ikilinin ilişkisi aile engeline takıldığı için bitmişti. Bu ilişki ardından uzun süre yalnız kalan gelin adayı, Semih Öztürk'e hislerini açmış ancak beklediği yanıt alamayınca evden hüsranla ayrılmıştı.  

BAKMADAN GEÇME!