Kısmetse Olur'da kim elenecek? 19 Mart haftanın finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elenecek 19 Mart haftanın finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 16:29

Kısmetse Olur'dan elenecek isim veya isimlerin belli olacağı 19 Mart haftanın finali fragmanı yayımlandı. Fragmana Melis ve Farima arasındaki tartışma damga vurdu. Kısmetse Olur eleme fragmanında Onur ve Gamze arasında da seslerin yükseldiği dikkatlerden kaçmadı. İşte, Kısmetse Olur'un yarınki bölümünde ilk detaylar ve eleme öncesi yaşananlar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 19 Mart Pazar haftanın finali fragmanı bugünkü bölümün hemen ardından yayımlandı. Eleme bölümünde Farima ve Melis arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Melis’in yüksek çıkışları karşısında sakinliğini koruyamayan Farima’yı diğer gelin adayları güçlükle tutuyor! İşte, Kısmetse Olur haftanın finali bölümünden ilk detaylar!

Kısmetse Olur’da yine herkesi gerilim ve heyecan dolu bir eleme gecesi bekliyor. Onur ve Gamze arasında sesler yükseliyor. Gamze, Onur’un Aycan’ı program için kullandığını iddia edince ortam geriliyor ve Onur sessizliğini bozuyor. Öte yandan Ezgi ve Akın tartışmasında bilinmeyenler tek tek ortaya çıkmaya başlıyor! Akın’ın hayatında olmak isteyen Ezgi, programa girecek mi?

Kısmetse Olur 18 Mart Cumartesi 2017'de yayınlanan yeni bölümde, halk oylaması sonucu haftanın birincileri belli oldu. Hafta boyunca verilen oylarla birinciler damatlar evinden Adnan, gelinler evinden ise Didem oldu. Başbaşa romantik yemeğe çıkan çift arasında yine kıyafet yüzünden tartışma çıktı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?
Kısmetse Olur'da haftanın birincileri belli oldu. Haftanın birincileri damatlar evinden Adnan, gelinler evinden ise Didem oldu. Baş başa yemeğe çıkan ikili arasında yine Didem’in kıyafeti sorun oldu ve tartışma çıktı. Çıktıkları hemen hemen her romantik yemekte tartışan çiftin kıyafet konusundaki anlaşmazlığı ne zaman son bulacak? Didem, Adnan’ın istemediği kıyafetleri giymeye devam edecek mi?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30’da Kanal D’de!

Akın, Tuğçe’yi aldattı mı?
Akın’ın Tuğçe’ye getirdiği oyuncak ayının aslında dışardaki kız arkadaşına ait olduğu ortaya çıktı. Kısmetse Olur evinde bir anda ortam gerildi. Akın, dışarda Tuğçe haricinde başka bir kızla daha görüştüğü iddiaları karşısında ne cevap verecek? Tuğçe, izlediği görüntülerden sonra ne yapacak? Akın ise duruma müdahale ederek hemen cevap verdi ve görüntülerdeki kızın arkadaşı olduğunu ve dışarda görüştüklerini kabul etti. Ve Ezgi’yi aslında Tuğçe’nin de tanıdığını söyleyince işler hepten karıştı.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da Aycan'ın eve ziyarete gelmesiyle dengeler değişti. Onur'un doğum gününde ona sürpriz yapmak isteyen Aycan, ondan aldığı sert tepki karşısında büyük br hayal kırıklığı yaşadı. Herkes onların yeniden barışmasını beklerken Onur, tamamen bağlarını koparacak bir konuşma yaptı. Onur'un doğum gününde umduğunu bulamayan Aycan, bir köşede ağlayarak içini diğer gelin adaylarına döktü. Onur ise Aycan'ı umursamadan eğlenmeye devam etti. Onur'un bu davranışları karşısında şok olan Aycan, öfkesine hakim olamadı.

İnşallah sen de yaşarsın Adnan!
Evden ayrılacağı sırada yaptığı konuşmayla tüm dikkatleri üzerine çenen Aycan öncelikle Onur'un hayatına girecek kişiler için bir öneride bulundu. Aycan, "Bundan sonra onun hayatına girecek kişi sakalının kokusuyla ilgilensin,parfümünün markasıyla değil" dedi. Bu arada Adnan'la da ufak bir tartışma yaşayan Aycan, olayların gerginliğiyle "Adnan, bu anı yaz! İnşallah yaşarsın" diyerek evi terk etti. Bu sözler üzerine Didem büyük bir şaşkınlık yaşadı. Aycan'ın bu tür bir temennide bulunması Didem'i deliye döndürdü. Aycan ve Didem dostluğuna darbe indiren bu konuşma, bundan sonra onların arasını açacak mı? Didem, Aycan'dan bunun hesabını soracak mı?

BAKMADAN GEÇME!