İstanbullu Gelin 7. bölüm fragmanı yayında: Esma Sultan kurtuluyor mu?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 7. bölüm fragmanı yayında: Esma Sultan kurtuluyor mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 12:09

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İstemediği gelininin kendinden emin konuşması sonrası yere düşüp bayılan Esma Sultan ve yaşanılanlardan kendisini sorumlu tutan Süreyya arasında savaş İstanbullu Gelin 7. bölümünde daha da büyüyor. Peki, yeni bölümde başka neler olacak? Esma Sultan, Süreyya’nın kendisine söylediklerini anlatacak mı? İşte, İstanbullu Gelin 7. bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan Yeni Gelin 6. bölümünde bir anda yere yığılan Esma Sultan apar topar hastaneye kaldırılıyor, kendisini suçlu hisseden Süreyya, Faruk’un olanları öğrenmesinden tedirginlik duyuyor. İşte, İstanbullu Gelin 6. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

İstanbullu Gelin yeni bölümde kalp krizi geçiren Esma Sultan, Süreyya sayesinde hastaneye kaldırılıyor ve hayata tutunmayı başarıyor.  Yaşanılanlardan kendisini sorumlu tutan Süreyya ise Faruk’un gerçekleri öğrenmesinden korku duyuyor. Faruk ise her attığı adımdan haberi olan Adem’in yakasına yapışarak hesap soruyor. Esma Sultan, Süreyya’nın kendisine söylediklerini anlatacak mı? Adem ve Faruk arasında neler olacak? İstanbullu Gelin sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 14 Nisan Cuma günü ekranlarda olacak. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem Sezgin, Boran Konağına girmiş kendini taktim etti. Faruk’un her yerden soruşturduğu rakibi sofrasındaydı. Yeni komşuları olarak karşısına çıkan Adem’in, rakip firma sahibinden çok daha fazlası olduğunu anlayan Faruk öfkesine hakim olmakta zorlandı. Yemek masasında Adem ile Faruk arasında yaşanan soğuk savaştan tüm konak nasibini aldı. Faruk’un, asıl bilmediği ise Esma Hanım’ın aralarına girdiği eski aşkı Begüm’ün Bursa’ya dönmüş olmasıydı. Süreyya ve Faruk arasında aşkın tekrar güçlendiği bir dönemde, gelen bu misafir bütün geleceklerini etkiledi. Esma Sultan ise Kıymet’ten duyduklarıyla bütün oklarını İpek’e çevirdi Konağın kıymetli gelini İpek, Esma Sultan’ın onun için hazırladığı büyük sürprizle, hayatının dönüm noktasını yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!