Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. bölüm fragmanı yayınlandı! Bomba patladı!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. bölüm fragmanı yayınlandı Bomba patladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 09:28

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hızır'ın Ünal ve Hakkı ile birlikte yaptığı toplantı, hiç beklenmedik bir noktaya sürüklenmiştir. Hızır bir hamle ile Hakkı'nın boğazına saldırmış ve onu öldürmeye kalkmıştır. Diğer taraftan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Hızır'ın adamları esir düşmüş ve aşağılanmıştır. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. yeni bölüm fragmanında bombanın patlaması sonucu kimler ölecek?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı pazar akşamı yayınlandı. Salı akşamları izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20 Şubat Salı akşamı 91. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin son bölümü finalinde Hızır ve Hakkı anlaşmaya yakın konuşurken, Şahin'in baskını işlerin seyrini değiştirdi. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. yeni bölüm fragmanı

Dizinin son bölümünde yaşanan olayların ardından merakta bırakan final sahnesi nasıl sonuçlanacak? Hızır kendisinden habersiz plan yapan Şahin'i bulunduğu durumdan kurtarabilecek mi izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgi..

Hızır, Hakkı'nın muhasebecisini alarak ailesinin tehlikeye girmesine neden olmuştur. Meryem ve Ömer'i canı pahasına koruyan Hurşit'in durumu ağırdır. Hastaneden gelecek iyi haberi bekleyen Hızır, diğer taraftan ona rest çeken Şahin Ağa'nın başına buyruk hareket edip kendini tehlikeye atmasından korkmaktadır. Girişeceği savaşta Yaşar ile birlikte hareket etmeyi planlayan Şahin Ağa'yı kararından döndürmek mümkün olmayacaktır. Ekrem, Ünal ile yaptığı toplantıda uzlaşmaya gitmek gerektiğini yineleyerek, Hakkı üzerinden çevirdiği oyununa devam eder. Ünal, Hızır'ı büyük planlarının ortaya çıkmaması için ikna etmek zorundadır. Hızır'ın Servet'e hazırlattığı bomba ise beklenen uzlaşmanın zor olacağının kanıtıdır.

Haberin Devamı

Hızır büyük planı hiç beklemediği bir şekilde sekteye uğrayınca ne yapacağı merak konusu oldu. Servet yaptığı bombanın başarı ile Hakkı'nın imalathanesine yerleştirilmesinin ardından geri dönüşü olmayan bomba hiç isteyenmeyen bir hedefe girmiş oldu. İçerde Şahin Ağa ve neredeyse Hızır'ın tüm adamları bulurken bomba aktif hale geçti. Bombanın herhangibir durdulma ihtimali de yok. Final sahnesinde ise Hızır ve Hakkı anlaşmaya yakın konuşurken, Şahin'in baskını işlerin seyrini değiştirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı genellikle pazar akşamları yayınlanıyor.. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde olacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!