Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Beklenen gün geldi

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Beklenen gün geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 09:49

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürerken fragman araştırmaları da yoğunlaştı. Ekran macerasına kısa bir ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta 87. bölümüyle kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor, yeni bölüme dair tüyo bekleyen izleyicilerin gözü kulağı ise fragman haberinde. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanının bu akşam yayınlanacağı öngörülüyor.

Haberin Devamı

Ekran macerasına ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bir yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölüm fragmanını araştıran dizi takipçileri bir yandan da tarih araştırması yapıyor. Dizinin oyuncularından veya yapımcılardan bir açıklamama gelmemesi nedeniyle kafalar karışık. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Dizinin son bölümünde Mürsel ölmüş ve masa toplantısında büyük olaylar yaşanmıştı. Masa toplantısında Çakırbeyli Ailesi'ni gözaltına aldığını sanan Nevzat büyük bir sürpriz ile karşılaşmış ve aslında alıkonulan kişinin kendisi olduğunu geçte olsa anlamıştı. Nevzat'ın ölümünün ardından dizinin büyük süprizi son sahnede kendini gösterdi.

Suikast sonucunda öldüğü sanılan Davut, ortaya çıktı. Ünal ile yaptığı görüşmenin ardından çok kritik şeyler söyleyen Davut'un yeni bölümlerde neler yapacağı ise merak konusu.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!