Dolunay izleyicilerine kötü haber! Final mi yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay izleyicilerine kötü haber Final mi yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 16:50

Ekran macerasına yaz sezonunda başlayan Dolunay dizisi final iddialarıyla gündeme geldi. İddialara göre başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel'in paylaştığı gençlik dizisi 'Dolunay', ekrana görkemli bir bölümle veda edecek. Peki Dolunay ne zaman final yapacak?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Yeşilçam'ın efsane ismi Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın üstlendiği Dolunay, yılbaşı gecesi, yani 31 Aralık'ta ekran yolculuğunu sonlandıracak. İlk olarak Salı günleri yayınlanan ancak yeni sezonun başlaması ardından pazar günlerine çekilen Doluna, yüksek reytingleriyle dikkat çekmişti. Son dönemin iki popüler isimlerinden Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini üstlendiği "Dolunay"ın güçlü kadrosunda Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey de rol alıyordu. "Dolunay"ın yılbaşı akşamı ekrana gelecek 26. bölümünde çok özel sürprizlerin de olacağı öğrenildi.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nazlı ve Ferit nihayet birbirlerine açılmışlardır. İkisinin de en büyük isteği kaybettikleri zamanı telafi etmek olur. Ferit ve Nazlı aşklarını özgürce yaşamaktadır artık. Onların bu hallerini etrafındakiler de şaşkınlıkla seyreder. Ferit ve Nazlı mutluluk sarhoşuyken hayat da onlara yeni sürprizler hazırlamaktadır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!