Dolunay son bölümde Nazlı'ya şok tehdit! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay son bölümde Nazlıya şok tehdit Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 16:33

Dolunay dizisi dün akşam 23. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Dolunay son bölümüne Hakan'ın Nazlı'ya yaptığı tehdit damga vurdu. Kardeşi ve Ferit arasında kalan Nazlı, son bölüm finalinde beklenmedik bir tepki verdi. Şimdi ise gözler yeni bölüm fragmanında. Peki Dolunay son bölümü ardından yeni fragman yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen aşk dizisi Dolunay yayınlanan yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların soluksuz olarak takip edilen aşk dizisi Dolunay'ın son bölümü hafızalardaki yerini korurken yeni fragman araştırmalara başladı. 10 Aralık Pazar günü yayınlanan son bölümde Hayatında artık her şeyin yoluna girdiğini düşünen Nazlı, bir kez daha Asuman nedeniyle zor durumda kaldı. Hakan'ın elindekileri gören Nazlı, kardeşi ve Ferit arasında bir seçim yapmak zorundaydı. Son bölüm boyunca Nazlı'nın ne yapacağını merak eden izleyiciler, finalde Ferit'in romantik sürprizine tanık oldu. Nazlı'nın yanıtı ise hem Ferit hem de izleyiciler üzerinde şok etkisi yarattı. 

Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hayat, Nazlı ve Ferit’e yeni sürprizler hazırlamaktadır…Nazlı ve Ferit nihayet birbirlerine açılmışlardır. İkisinin de en büyük isteği kaybettikleri zamanı telafi etmek olur. Ferit ve Nazlı aşklarını özgürce yaşamaktadır artık. Onların bu hallerini etrafındakiler de şaşkınlıkla seyreder. Ferit ve Nazlı mutluluk sarhoşuyken hayat da onlara yeni sürprizler hazırlamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!