Diriliş Ertuğrul'da cenk zamanı!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrulda cenk zamanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 20:17

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün ekrana gelmemesi dolayısıyla dün akşam küçük bir endişe yaşayan izleyiciler, dizinin yeni bölüm fragmanı ile buluştu. Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanında cenk eyleme zamanı olduğunu duyuran oba beyi, kanla kazandığı toprakları kimseye yar etmeyeceğinin altını bir kez daha çizmiştir. Peki, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, dizinin yeni bölümü hakkında küçük bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin 99. bölümü bu hafta ekranlara gelmedi ve yapım tarafından açıklama yapıldı. Bu gelişmenin ardından dün akşam Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte detaylar

Diriliş Ertuğrul dizisinin dün akşam yayınlanmamış olmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı merak ediliyordu. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı beklenirken, 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Hareketli sahnelerle gelen yeni bölüm fragmanında özellikle savaş sahneleri dikkat çekiyor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması nedeniyle izleyicilerin kuşkulandığı Diriliş Ertuğrul'un 99. bölümü, bu akşam yayınlanmayacak. Dizi yapımcısının yapmış olduğu açıklamada, geçtiğimiz haftalarda sette çıkan yangının çekimleri etkilediği, dolayısıyla bir haftalık ara verildiği duyuruldu. Dizinin gelecek hafta itibariyle kaldığı yerden devam edeceği açıklandı. İşte, yapımcının yapmış olduğu o açıklama;

Haberin Devamı

“Önceki hafta platomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. Dizinin 99. bölümü 20 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek."

YAYINLANAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadeddin’in elinden almıştı. İlk iş olarak satışı bozduğu esnada kendisine kılıç çeken ve iki Çavdar alpının ölümüne sebep olan Bahadır Bey’in oğlu Sancar’ı sürgün etmişti. Sultan tarafından tam yetki verilen Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Kendisine tuzak kuranın Ares olduğunu Ares’e söyleyecek mi? Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi?

Haberin Devamı

Sultan tarafından Konya’ya çağırılan Emir Saadeddin’in bundan sonraki planı ne olacak? Tekfur Ares ile ittifakı devam edecek mi? Bahadır Bey’e karşı tavrı ne olacak? Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmesini engellemeye çalışacak mı?
Ares, Ertuğrul’dan tuzak meselesini öğrenebilecek mi? Ertuğrul’a dostluk elini mi uzatacak yoksa savaş hazırlıklarına devam edip taarruza mı geçecek? Tehlikeli savaşçı Titan’a ne görevler verecek?

Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde onu yenebilecek mi? Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacak? Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?

Haberin Devamı

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadeddin’in elinden almıştı. İlk iş olarak satışı bozduğu esnada kendisine kılıç çeken ve iki Çavdar alpının ölümüne sebep olan Bahadır Bey’in oğlu Sancar’ı sürgün etmişti. Sultan tarafından tam yetki verilen Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Kendisine tuzak kuranın Ares olduğunu Ares’e söyleyecek mi? Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Sultan tarafından Konya’ya çağırılan Emir Saadeddin’in bundan sonraki planı ne olacak? Tekfur Ares ile ittifakı devam edecek mi? Bahadır Bey’e karşı tavrı ne olacak? Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmesini engellemeye çalışacak mı? Ares, Ertuğrul’dan tuzak meselesini öğrenebilecek mi? Ertuğrul’a dostluk elini mi uzatacak yoksa savaş hazırlıklarına devam edip taarruza mı geçecek? Tehlikeli savaşçı Titan’a ne görevler verecek? Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde onu yenebilecek mi? Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacak? Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?

BAKMADAN GEÇME!