Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında ağlatan sahne

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında ağlatan sahne
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 10:56

Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen sahnelere bakılırsa 67. bölümde oldukça hareketli geçecek. Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanında iki oba arasında savaş başlatma gayreti bu kez gerçekleşecek mi? Ertuğrul iki obanın kaderini değiştirecek hamleyi yapabilecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul son bölümde;Kayıların ve Çavdarların ortak kilimhane konusunda anlaşmasının ardından Hanlı Pazarda kilimhane yeri için Simon ile görüşmeye gidilmiştir. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından kılıçların çekilmesiyle süreç başka bir hal almıştır. Çekilen kılıçlar kınlarına kanlı mı girecek, yoksa kansız mı?

Ertuğrul Bey’in Candar Bey’in teklifini Ural’a rağmen kabul etmesinin ardından oluşan durum hangi olaylara gebe olacak? Ortaklığa baştan beri karşı olan Ural’ın bu yeni durum karşısında atacağı adım ne? Bütün bunlar yaşanırken Candar Bey’in Ural’ın işlerini Aliyar’a vermesi, Ural ile Aliyar arasında nasıl bir gerilim yaratacak?

Uğradığı baskının ardından yaralı kurtulan Turgut Alp’ın beklenmeyen tepkisi herkeste şok etkisi yaratmıştır. Son baskının ardından yaşadığı tüm sıkıntıların sebebini Ertuğrul Bey’in aldığı kararlara bağlayan Turgut’un bu durumundan istifade etmeye çalışan Simon, ne tür bir oyun içindedir? Turgut’un hayatta kalmasını sağlayan Maria ile Turgut’un ilişkisinde ne tür gelişmeler olacak? Bütün bunlar olurken Bamsı’yla tekme tokat kavga eden Turgut’un Ertuğrul’la ilk karşılaşmasında neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çavdar kadınlarının bu ortaklığa tepkileri nasıl olacak? Her şeyin iyi olduğu düşünülürken Kayı kadınlarını bekleyen tehlike ne? Sultan’ın bölgedeki gözü olan Ertuğrul Bey’in dünyasını yıkacak olan şok gelişme ne olacak?

BAKMADAN GEÇME!