Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 90.yeni bölüm fragmanında Vasilius'un sonu geldi!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 90.yeni bölüm fragmanında Vasiliusun sonu geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 07:49

Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 90. yeni bölüm fragmanıyla bazı gelişmelerin sinyalini verdi. Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanında oba beyinin azabıyla karşı karşıya gelen vasilius, artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Peki, oba beyinin büyük bir bozguna uğrattığı Vasilius, Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 90. yeni bölüm fragmanında ölümle yüzleşecek mi? İşte, son bölümün ardından detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Ertuğrul yeni bölüm fragmanında bir zaferi kazandıktan sonra nasıl davranılması gerektiğini öğütlüyor.. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin son bölümü ve yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN FİNAL YAPACAĞI TARİH AÇIKLANDI

TRT 1’in sevilen dizisi Diriliş ”Ertuğrul”un sezon finali tarihi belli oldu.Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu dizi, 14 Haziran Çarşamba akşamı 91. bölümüyle sezon finali yapacak. Diriliş Ertuğrul'un yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlenirken yönetmenliğini Metin Günay’ın yapıyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur.

Ural hain beylerle bir olup son kozunu oynayarak obasını almak üzere harekete geçmiştir… Vasilius ise Ural’a destek sözü vermiştir. Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey’e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural olmak üzere tüm hainleri Aliyar ve alplarıyla birlikte öldürmüştür. Vasilius ise bir olmuş Türk Beyleriyle baş edemeyeceğini anlayarak orayı terk etmiştir. Peki Vasilius şimdi hangi yoldan Ertuğrul’a saldıracak? İntikam almak için neler yapacaktır? Ertuğrul, Vasilius’un hamlelerine karşı nasıl bir önlem alacaktır? Diğer yandan Aslıhan, Ilgın’dan dönmüş; döner dönmez Ural’ın hain darbe teşebbüsüyle karşılaşmıştır… Aslıhan Ilgın’da olmaktan pek memnun olmadığını, yurdundan ayrılmak istemediğini ima etmiştir.

BAKMADAN GEÇME!