Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanı bu sahne ile geldi

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanı bu sahne ile geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 08:39

Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Helena ve Halime için ölüm emri verildi. Peki sonuç ne olacak? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde nefes kesen sahneler yaşanıyor. Geçtiğimiz bölümlerde diziye veda eden Doğan Alp'in ardından Kayı obasında büyük üzüntü yaşanmıştı. Bu kez obada herkesin annesi olarak sevilen Hayme Ana ve Halime diziye veda mı edecek sorusu gündeme geldi. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte 86. bölümde meydana gelecek olaylar

 

Haberin Devamı


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 85. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıkmıştır. Önce Nikea’dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar’da çetin bir cengin ortasındadırlar. Peki oradan sağ salim çıkabilecekler midir? Kalbi ve vücudu yaralı olan Dündar’ı kurtarabilecekler midir? Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea’ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul’a iletmiştir. Ertuğrul, Helena’yı kurtarması için Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır. Peki Bamsı kendisi için çok mühim olan bu vazifeyi yerine getirebilecek midir?

 

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DİZİ YAYINLANMAMIŞTI

Diriliş Ertuğrul'un 86'ncı bölümünü bekleyen izleyiciye kötü haber. TRT'nin beğeni ile takip edilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un 26 Nisan Çarşamba günü yayınlanması gereken 86'ncı bölümü, sahnelerin yetiştirilememesi nedeniyle 3 Mayıs'ta yayınlanacak.

TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul, her geçen gün artan aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ancak her iyi işin bir de bedeli var.Diriliş ekibi artan yoğunluğa yetişmekte güçlük çekiyor.

Diriliş Ertuğrul hayranlarını üzen haber, dizinin Instagram hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. İşte o açıklama

Dizimizin gelecekteki bölümlerinde yer alan aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekim koşullarından kaynaklanan olumsuzlıuklar nedeniyle yeni bölümümüzün yayına bir hafta ara vermek durumunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.

Haberin Devamı

 Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

BAKMADAN GEÇME!