Diriliş Ertuğrul yeni bölüm öncesi 72. bölüm fragmanında kılıçlar parlayacak

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm öncesi 72. bölüm fragmanında kılıçlar parlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 23:09

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm öncesi yayınlanan 72. bölüm fragmanında izleyenler adeta nefeslerini tutacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dolu dolu Osmanlı tarihi anlatan dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümü geçtiğimiz çarşamba günü yayın akışından çıkartılmıştı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 1 hafta gecikmeli olarak bu çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ise adeta savaş sesleri yükselecek. Ertuğrul bey düşmanları için pusu kurmaya çalışacak. İşte, Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanı Osmanlı Devleti'nin kuruluşuna ışık tutmaya devam edecek. Tarihe ve atalarının geçmişine ilgi duyan kişilerin heyecanla izlediği Diriliş Ertuğrul, 72. bölüm fragmanı ile yine etkileyici sahneleri ekrana getirecek. Oba beyinin her türlü zorluğa rağmen babası Süleyman Şah'tan aldığı gücü bir türlü daha da ateşlendirmesi, Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanında ortalığı kasıp kavuracaktır. İşte 72. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Sabah'ın haberinde yer alan bilgilere göre, 11 Ocak Çarşamba günü yayınlanması beklenen Diriliş Ertuğrul 72. bölümünün, reklam fiyatlarının yeniden belirlenmesi ve kanal yöneticileriyle reklamverenlerin yeniden anlaşma masasına oturması sebebiyle yayınlanmadığı da bir diğer gündem konusu olarak yerini alıyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Akıl ve Gönül arasında Civardaki tehlikelere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey’e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştur. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey’le Halime arasındadır. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul Bey nasıl bir karar verecektir? Davetsiz Misafir Ertuğrul Bey pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek yeni sorunların temelini atacaktır. Siyasi bir gerilimin ortasında kalan Ertuğrul Bey beklemediği bu hamleyle zor duruma düşmüştür. Bu zor durumdan nasıl yol izleyerek kurtulacaktır? Dinmeyen ihtiras Ural sinsi planlarına ara vermeden devam etmektedir. Batuhan’ın getireceği haberle şoke olan Ural Ertuğrul Bey’i zor durumda bırakacak yeni tuzağını kurmuştur. Ona göre bu tuzak, ona hem altın hem de pazarın anahtarını getirecektir. Peki Ural’ın bu hamlesi başarıya ulaşabilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!