Tatlı İntikam'ın 13.yeni bölüm fragmanında şoke eden karşılaşma!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikamın 13.yeni bölüm fragmanında şoke eden karşılaşma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 11:44

Tatlı İntikam 13. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizi Tatlı İntikam'ın son bölümünde Rüzgar ve Selin arasındaki sürpriz yakınlaşma ekranlara damga vurdu. 13. bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam'da bu hafta yine çok heyecanlı sahneler yaşanacak. İşte fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Tatlı İntikam'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Sinan hiç ummadığı biriyle karşılaşacak. Sinan'ın Pelin'i kıskandığı kişi ile Sinan arasında neler yaşandı? Sürpriz sahnelerin yaşanacağı Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?

Son bölümde Rüzgar'ın evli olduğunu öğrenen Pelin rahat bir nefes alırken Sinan Pelin'e tüm gerçeği açıklamıştır.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE

TATLI İNTİKAM 13. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pelin, Rüzgar’ın evli olduğunu öğrenince derin bir nefes alır. Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir.

Rüzgar, bu konuda sessiz kalmak isterken, Sinan tam tersini düşünüyordur. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir. Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.

11. bölümde ise;

Haberin Devamı

Sinan’ın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Bülent’in aslında kendisine evlenme teklifi etmediğini öğrenen Başak kayıplara karışır. Herkes Başak’ı aramak için seferber olur. Bu süreçte Pelin ve Sinan zorunlu olarak yan yana gelirler. Aralarındaki gerilim artarken Pelin; Sinan’la Rüzgar’ın oyununu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

BAKMADAN GEÇME!