Survivor'da elemeye kimler kaldı!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda elemeye kimler kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 11:02

Survivor'da elemeye kimler kaldı sorusunun cevabı dün akşam yapılan oylama sonucunda belli oldu. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Konsey’de biraraya gelen Ünlüler bir arkadaşlarının ismini yazdılar. Yapılan oylama sonunda Survivor'da Tuğba elemeye kalan isim oldu. Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay elemeye kaldı.

Haberin Devamı

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi.Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.

Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.

Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay elemeye kaldı. Yarın yapılacak Ünlülerin bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan bir yarışmacı daha bir isim söyleyecek.

 SURVİVOR'DA BÜYÜK GERGİNLİK!


Survivor'da da bu hafta gerginlik devam edecek. Gönüllüler Takımı'ndan, Ünlüler Takımı'na geçen Semih bu kez de Atakan ile mi kavga edecek. Survivor'ın yayınlanan son bölüm fragmanında Yunus Günce'nin de Semih hakkında ağır sözler söylediği görülüyor.

Survivor'da bu hafta ödül oyunları bitiyor ve eleme heyecanı başlıyor. Survivor'da son bölümde dün akşam rüya gibi bir mekanda kişisel bakım ve yiyecek ödülü kazanan ünlüler takımı, duş yapma ve tropik meyvelerle dolu bir menünün kazananı oldu. Survivor 2016'da eleme sistemi değişti tüm hesaplar altüst oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Daha önce Survivor'da SMS oylaması yapılıyor sonra elenecek isim çıkıyordu. Bundan böyle adaylar belirlendikten sonra SMS oylaması yapılacak. Bu da tüm hesapları altüst edecek. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı detaylar. Survivor 2016'da gün geçtikçe heyecan artıyor. Nefes kesen Ünlüler Gönüllüler mücadelesi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. TV8 ekranında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor'da bu hafta ödül oyununu kim kazanacak. Survivor'da geçen hafta yaşananlar ve tüm detaylar

Haberin Devamı

SURVİVOR YILMAZ MORGÜL İÇİN BOMBA İDDİA!

Survivor’dan elendikten sonra ortalarda görünmeyen Yılmaz Morgül‘ün TV8 ekranlarında yayınlanacak yarışmasında jüri üyeliği yapacağı ortaya çıktı.Yeni sezonuyla yakında TV8’de ekranlara gelecek olan ‘Rising star Türkiye’ ses yarışması ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

JÜRİ KOLTUĞUNA OTURACAK
Survivor 2016’da ünlüler takımında yer alan ve geçtiğimiz haftalarda adaya veda eden şarkıcı Yılmaz Morgül’ün, interaktif bir stüdyodan yayınlanan Rising Star Türkiye’nin jüri koltuğuna oturacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

OYA AYDOĞAN “ACUN KİMSEYE GÖSTERMİYOR” DEMİŞTİ
Oya Aydoğan, yorumculuk yaptığı Beyaz TV’deki ‘Söylemezsem Olmaz’ programında, “Yılmaz Morgül hakkında gizli ve öneml bir duyum aldım. Öğrendiğe göre Acun Ilıcalı, Survivor’dan Yılmaz’ı kimseyle görüştürmüyormuş. Bunun nedeni ise yeni bir projeye başlayacak olmasıymış” ifadelerini kullanmıştı.

 SURVİVOR'DA ÜNLÜLERİN DUŞ KEYFİ

SURVIVOR 22 NİSAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunun kazanan Ünlüler, duş ve yemek ödüllerine kavuştular. Semih, Gönüllülerde yaşadığı dokunulmazlık oyunu problemini Atakan'la konuştu. Semih, dokunulmazlık oyunlarında oynama zorunluluğu olmadığını söyledi. Semih; Nagihan, Yattara ve Atakan'ın takımın güçlü isimleri olduğunu söylerken, zayıf halkaların ise Tuğba, Ezgi ve Yunus olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

SURVIVOR ELEME VE SMS SİSTEMİ DEĞİŞTİ

Survivor gönüllüler takımından elenecek isimler Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu oldu. Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım da iki ismi elemeye çıkaracak. Bu ünlüler takımı da olabilir. Bu durumda her iki takımdan çıkan 4 aday için SMS oylaması yapılacak ve sıralamada en altta yer alan isim elenecek.  Survivor'da adaların birleşmesine 1 hafta kala gerçekleşecek olan eleme kritik önemde. Birleşme öncesi kimse adaya veda etmek istemiyor. Bu noktada herşeyi Survivor SMS oylaması sonuçları ve oy sıralaması belirleyecek.

Ünlüler takımı hem masaj, hem duş, hem de saç ve cilt bakımı yapıp, sonrasında da yemek masasına oturdu. Patates kızartması ve et yiyen ünlüler takımının görüntüsü görülmeye değerdi.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Survivor 22 Nisan 2016 ödül oyununa Ünlüler takımı fırtına gibi başladı. Nagihan, Yunus Günçe, Ezgi ve Yattara ile 4-0 öne geçmeyi başaran Ünlüler takımı daha sonra yine Yunus Günçe, Ezgi ve Nagihan ile 7-0 gibi ezici bir skora ulaşmayı başardı.

GÖNÜLLÜLER GERİ DÖNME ÇABASINDA

Ödül oyunu başından beri şanssızlık yaşayan Gönüllüler takımı topları bir türlü potaya sokamıyordu. Ancak sonrasında Efecan Semih'e karşı bir sayı alarak durumu 7-1'e getirdi. Nagihan skoru tekrar 8-1'e getirdi. Ancak daha sonra Gönüllüler takımı sayılar kazanmayı başardı ve Serkay, İbrahim ve Gizem Memiç'in aldığı sayılarla skoru 9-5'e getirmeyi başardı

Haberin Devamı

NAGİHAN'DAN FİNAL SAYISI

Survivor 2016'nın başından beri tüm oyunlarda final sayılarını seven Nagihan'a, bir kez daha final yapma fırsatı doğdu. Nagihan 22 Nisan ödül oyunun son etabında Damla ile karşılaştı ve hem parkuru önde tamamladı hem de topları 2'de 2 yaparak potaya sokup ödülü ünlülere getirdi. Survivor 2016 22 Nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı Ünlüler oldu. Ünlüler çamurlu parkurda Gönüllüler'i 10-5 mağlup etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!