Survivor 2016'ya kim veda etti? - 2 Mart 2016

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016ya kim veda etti - 2 Mart 2016
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 14:22

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2016’nın dün akşam 16. bölümü ekrana geldi. TV 8'de yayınlanan Survivor'ın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Peki; Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Farklı formatı ile dikkat çeken ve milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitlemeyi başaran Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı yarışma programı Survivor 2016'ya veda eden isim belli oldu.

Survivor 2016'da kişisel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu, ada konseyinde elenmek üzere Efecan'ın ismini yazdı. SMS oylamasında birinci olan Semih'de elenmasi için Serkay'ın ismini verdi. Serkay, isminin söylenmesine karşılık Semih için “Takımı düşünmüyor, bencillik ediyor.” dedi.

Survivor'da gönüllüler takımında yer alan Aylin Şallı, SMS oylamasında son sırada yer alıyordu. SMS oylamasında ikinci olan Damla, “Semih demeyi çok isterdim. Öyle bir imkanım olmadığı için bir nedeni olmadan Aylin Şallı demek istiyorum.” dedi ve takım arkadaşı Aylin'in elenmesini sağladı. Aylin Şallı, adının verilmesini ihanet olarak görmediğini söyleyerek Semih'in fısıldadığı sözlere dokunuş yaptı. Eleme adayları belirlenirken Efecan, Serkay ve Aylin Şallı arasındaki SMS sıralamasına bakıl ve Aylin Şallı'nın son sırada yer aldığı görüldü. Aylin Şallı Survivor 2016'dan elenerek yarışmaya ve adaya veda etti.

Haberin Devamı

Survivor 2016ya kim veda etti - 2 Mart 2016

Semih SMS birincisi oldu, Aylin Şallı elendi!

Eleme potasındaki Semih, SMS oylarında birinci oldu ve kendisine oy verenlere teşekkür mahiyetinde bir şiir okudu. Semih, kural gereği gitmesi için Serkay’ın ismini verdi. İkinci olan Damla ise Aylin ismini eleme listesine yazırdı. SMS’te 3 kişiden en az oyu alan Aylin yarışmaya veda eden isim oldu.

Survivor'a veda eden isim Aylin Şallı oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!