Prenses gelinler trendy gelinlere karşı: Sinem Kobal mısınız, Neslihan Atagül mü?

Güncelleme Tarihi:

Prenses gelinler trendy gelinlere karşı: Sinem Kobal mısınız, Neslihan Atagül mü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 09:39

Bu yaz hızlı başladı. Magazin dünyasında pek çok düğün peş peşe geldi. Ünlü müzmin bekarlardan Tarkan bile evlendi. Ancak yıla damgasını vuran iki düğün oldu. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu ve Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çiftlerinin düğünleri. İki düğünü ve iki düğünün baş aktörü gelinleri mercek altına aldık.

Haberin Devamı

Magazin sayfalarını hemen hemen her haftasonu bir ünlü düğünün haberi süslüyor. Ancak hiçbir düğün, Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu’nun Cunda’daki davetlerinin çektiği ilgiyi çekemedi. Taa ki Neslihan Atagül-Kadir Doğulu’nun düğününe kadar. Boğaz’daki eğlenceli ve kalabalık düğüne dair fotoğraflar, videolar binlerce kez paylaşıldı. İki düğün birbirinden çok farklıydı. Zira iki düğünün başrollerindeki gelinler de tarz olarak birbirinden çok farklıydı.

 

Prenses Gelin

Prenses gelinler trendy gelinlere karşı: Sinem Kobal mısınız, Neslihan Atagül mü


Kendi düğününde bir prenses olmak… Pek çok genç kadının hayalini süsleyen bu imge tam da Gelin Sinem Kobal’da vücut buldu. Açık dalgalı saçları, beyaz güllerden oluşan sade gelin buketi ve abartıdan uzak gelinliğiyle Sinem Kobal kendi düğününün prensesiydi. Düğün fotoğraflarındaki ölçülü gülümsemesiyle göz doldurdu. Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte çok zarif bir çift oldular. Onlarınki, dünyanın herhangi bir yerinde aristokrat bir ailenin düğünü olabilirdi. Basının karşısına çıkıp poz verdikten sonra düğünlerini kameralara kapattılar. Özel ricaları nedeniyle içerden fazla görüntü de yansımadı.

 

Haberin Devamı

Trendy Gelin 

Prenses gelinler trendy gelinlere karşı: Sinem Kobal mısınız, Neslihan Atagül mü

Gelin Neslihan Atagül, 20 yaş enerjisi ve çılgınlığını düğününe yansıtmıştı. Modern bir gelinlik, neşeli ve kendine güvenen bir tavır, keyiflendiren bir çılgınlık... Onlarınki trendy bir düğündü. Hollywood düğünü havasında geçti. Atagül tüm düğün boyunca kıpır kıpırdı. Bir dakika yerinde durmadı. Önce modern kesimli bir gelinlik ardınsa da plaj düğününü hatırlatan bir parti elbisesi giydi. Düğün pastasını bile sıradışı bir dansla kesti. Neslihan Atagül her haliyle "ben de prensesim ama yeni ve farklı bir prensesim" der gibiydi. 



Peki hangi düğün size daha uygun? Oyunuz hangi geline?

 

Haberin Devamı

poltio.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!