Selen Soyder ile Oren Fransez ilk kez görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Selen Soyder ile Oren Fransez ilk kez görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 22:28

2015 Kasım ayında gizlice evlenen Selen Soyder ve Oren Fransez çifti romantik dakikalar yaşarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan ünlü çift, bebek sorularına bakın ne yanıt verdi! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

3 Ay önce gizlice evlenen Selen Soyder ve Oren Fransez çifti Etiler’de bir mekanda baş başa görüntülendi. Baş başa romantik dakikalar yaşayan çift, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Ünlü çift, bebek sorularına bakın ne cevap verdi! İşte detaylar…

Türkiye eski güzeli Selen Soyder, geçen kasımda Oren Fransez ile geçen yaz gizlice evlendiklerini açıklamıştı. Evlendikten sonra Bebek’te ev tutan çift, Etiler’deki bir mekanda başka başa otururken ve oldukça romantik dakikalar yaşarken magazin kameralarına yakalandı.

Selen Soyder ile Oren Fransez ilk kez görüntülendi

Yaşadıkları romantik dakikalardan sonra mekan çıkışında alışveriş merkezinde tur atarlarken görüntülendi.

Haberin Devamı

Gizlice evlenen ünlü çifte bebek planlarının olup olmadığı sorulunca, Oren Fransez bebek istediğini söylerken Selen Soyder, dizi tekliflerinden dolayı bebek yapmak istemediğini belirtti. Bunun üzerinde Oren Fransez eşi Selen Soyder’e dönerek, “Öylemi yaaa? Öyle mi? Yok mu?” dedi ve muhabirlere dönerek, “Sizin yüzünüzden kavga edeceğiz.” dedi.

Oren Fransez’in “Ben çok istiyorum ama” sözlerine ise Selen Soyder, “Yok… Daha yok” şeklinde yanıt verdi.

Dizi teklifleri nedeniyle bebek düşünmeyen Soyder, gelen teklifler için, “Var bişiler… Evet anlaştık gibi… Bakalım.” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!