Yağ yakmak artık çok kolay! Bahar Babacan yazdı...

Güncelleme Tarihi:

Yağ yakmak artık çok kolay Bahar Babacan yazdı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2022 07:31

Obezite son zamanlarda dünyada giderek artan ve ciddi sorunlara sebep olan bir hastalık haline geldi. Türkiye’de ise toplumumuzun yüzde 66’sı fazla kilolu, yüzde 32’si ise obez.

Haberin Devamı

İlk yapmamız gerekenler elbette sağlıklı beslenmek ve spor yapmak. Ancak bazen düzensiz çalışma saatleri, uzun saatler boyunca oturarak çalışmak gibi sebeplerden dolayı beslenmemize ve egzersizlerimize yeteri kadar özen göstermeyiz.

Yağ yakmak artık çok kolay Bahar Babacan yazdı...

Bahar BABACAN

Bazen hepsini eksiksiz yapsak da daha hızlı sonuç almak istiyoruz. Gelişen teknoloji sayesinde, yağ yakma ve sıkılaşma için yaptığımız uygulamalarda son derece hızlı ve kalıcı çözümler bulabiliyoruz. Son dönemde oldukça yaygın ve başarılı olan, kaslarınızı oturduğunuz yerden çalıştıran emslim uygulamasından bahsetmek istiyorum.

Emslim nedir?

Sadece 30 dakikalık tedavide, kaslarınızın 20 bin kereden fazla çalıştırarak yoğun bir egzersiz yapıyormuş gibi hissetmenizi sağlar.

Haberin Devamı

Buna inaktif egzersiz denir, bu egzersiz kas gelişimi sağlayıp yağ yakımı yapar.

Klinik testler bu uygulama ile vücudun kas kütlesini yüzde 18’e kadar artırırken, yüzde 21’e kadar yağ kaybettiğini gösteriyor.

Enerji, derin kas dokusuna nüfuz eder, farklı vücut tipleri için önceden ayarlanmış parametler ile kasları harekete geçirerek yoğun bir biçimde çalıştırır.

Harekete geçirilmiş kaslar kan dolaşımını artırır ve kalori yakar. Ayrıca, yağ yakarken kas oranını artırmaya yardımcı olur.

* Tedavi sırasında hastalar uzanırken yoğun egzersiz yapmasını sağlar.

* 2-3 gün aralıklarla uygulama yapılması tavsiye edilir. İyileşme süreci yoktur.

* Hastalar uygulama sonrası hemen günlük rutinlerine geri döner.

* Genel sağlık problemi olmayan her kadın ve erkek uygulamayı yaptırabilir.

Yağ yakmak artık çok kolay Bahar Babacan yazdı...

CİLT DAHA SAĞLIKLI VE GERGİN GÖRÜNÜYOR

Bu yöntem sadece kilo vermek amacıyla kullanılmıyor. Aynı zamanda cilt yüzeyinin daha gergin olmasını sağladığı için daha sağlıklı bir cilt görünümüne ulaşmak amacıyla da tercih ediliyor. Emslim yöntemi spor yaparak kas hücrelerini artıramayan kişilerin de sıcak baktığı bir uygulamadır. Genel olarak birden fazla faydası olan bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Sağlık merkezlerinde kısa seanslar halinde gerçekleştirilen uygulama sayesinde sağlıklı bir şekilde vücut yapmak mümkün kılınıyor.

SARKMAYI ÖNLÜYOR, KARIN KASLARINI ORTAYA ÇIKARIYOR

Belirli bir grup hastaya uygulanmamakla birlikte bu tedavi yönteminin uygulanması sırasında belirli bir vücut bölgesi hedeflenmiyor.

Genel olarak her türlü hastada her türlü vücut bölgesine uygulanıyor. Günümüzde özellikle karın kaslarının ortaya çıkarılması için Emslim uygulaması kullanılıyor. Bunun dışında sağlık merkezlerinde, basen bölgesinde oluşan sarkmaların giderilmesi maksadıyla da kısa seanslarla uygulama yapılabiliyor.

Genellikle kadın hastaların tercih ettiği bu yöntem sayesinde daha formda bir görünüm elde ediliyor. Vücutta oluşan fazla yağların ve ödem yapılarının atılması amacıyla da kullanılmaktadır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!