Estetik ameliyatla vajinanın daraltılması mümkün mü?

Güncelleme Tarihi:

Estetik ameliyatla vajinanın daraltılması mümkün mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 00:19

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, perinatolog Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç, estetik ameliyatla vajinal kanalın daraltmanın mümkün olduğunu ve kadınların cinsel hayatında belirgin bir düzelme yaşadığını belirtiyor.

Haberin Devamı

Evet estetik ameliyat ile yani vajinoplasti ile vajinal kanal daraltılır. Bu yolla daha sıkı bir vajinal kanal oluşacağından dolayı hem erkeğin hemde kadının cinsel doyumu artmaktadır. Ancak estetik ameliyatlarında kime nasıl yapılması gerektiği oldukça dikkat gerektiren bir durumdur. Cerrahi yapılacak kişinin anatomik bozukluğu cerrahinin derinliğini  ve süresini belirler. Lazer yoluyla yapılacak sıkılaştırmada tüm vajinayı daha az esneyen kollagenden zengin elastinden daha az hale getirecektir.

Estetik ameliyatla vajinanın daraltılması mümkün mü

Özellikle erkekelerde penis başı hassasiyet anlamında oldukça yüksek duyarlılığa sahiptir. Bu nedenle vajinaya girerken ona uygulanacak basınç erkeğin daha belirgin bir cinsel yaşamasını sağlayacaktır. Kadındada G noktası adı verilen vajina ön duvarında  mesane tabanında olduğu düşünülen bu alanda basınca duyarlıdır dolayısıyle hissedilecek doyum basınçla artabilir. Tüm vajina sıkılaşma estetikleri darlığa ve bunun yarattığı basınçla doğru orantılıdır.

Haberin Devamı

Genital estetiğin bir parçası olan vajina estetiği vajinal kanalın daha sıkı olmasını amaçlayan estetik işlemlerdir. Bu işlemler konu ile ilgili specialistler tarafından en uygun şartlarda sağlanmalıdır. İşlem süresi kişiye ve ihtiyaca göre değişmekle beraber cerrahi işlemler yoluyla estetik prosedürde yaklaşık en az 1 saat civarındadır.

Estetik ameliyatla vajinanın daraltılması mümkün mü

BAKMADAN GEÇME!