Komutan Lassard hayata veda etti! George Gaynes kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Komutan Lassard hayata veda etti George Gaynes kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 15:53

Türkiye’de bir döneme damgasını vuran Polis Akademisi filminin Komutan Eric Lassard’ı hayranlarını üzdü. ABD'li aktör George Gaynes, 98 yaşında hayatını kaybetti. Peki; Lassard karakterine hayat veren George Gaynes kimdir?

Haberin Devamı

Kentin Valisi artık Polis Akademileri’nin boy, kilo, eğitim, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın polis olmak isteyen herkese açık olduğunu beyan etmesinin ardından her biri farklı hayatlardan gelen birbirinden farklı ve ilginç kişiliklere sahip olan insanların Polis Akademisi seçmelerine katılmak üzere Akademi Kampüsüne geliyorlar.

Polis adayları bu durumdan hoşnut olsalar da onları eğitmek ile sorumlu olan üstleri acemi çaylakları nasıl yola getireceklerini kara kara düşünüyorlar. Komik konusu ile Türkiye de de büyük ilgi gören Polis Akademisi filminin Komutanı Lassard, ABD'li ünlü aktör George Gaynes’dir.

ABD yapımı komedi filmi Polis Akademisi’ nin yıldızı Komutan Eric Lassard’ı ABD’ li aktör George Gaynes, filmin komik karakteri idi. Gaynes’in hayatını kaybetmesi ile hayranlar şoke oldu. Komutan Lassard, 98 yaşındaydı.

Haberin Devamı

Komutan Lassard hayata veda etti George Gaynes kimdir

George Gaynes kimdir?

Polis Akademisi’ nin yıldızı George Gaynes, 16 Mayıs 1917 yılında Finlandiya’ nın başkenti Helsinki’ de dünyaya geldi. Ailesi ona George Jongejans ismini verdi. Ancak, dünya onu George Gaynes olarak tanıyor. Babası Hollandalı bir işadamı, annesi ile Rus bir aktrist idi. Ünlü aktör 98 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü aktör yaşamı boyunca 35 Hollywood ve televizyon filminin yanı sıra ABD ve Avrupa'da birçok tiyatro oyunu, müzikal komedi ve operada rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!