Özge Ulusoy evlilik haberlerine yanıt verdi! - izle

Güncelleme Tarihi:

Özge Ulusoy evlilik haberlerine yanıt verdi - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 11:45

Ünlü manken Özge Ulusoy, bugün Kanal D'nin magazin programı Renkli Sayfalar’a canlı yayın konuğu oldu. Ulusoy, çok konuşulan aşkı Hacı Sabancı ile ilişkisini anlattı. Özge Ulusoy evleniyor mu? Özge Ulusoy mankenliği kaç yaşında bırakacak? gibi sorulara da yanıt verdi. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında her gün canlı olarak yayınlanan her bölümünde bomba gibi magazin haberleri yapan Renkli Sayfalar'ın bugün ekranlara gelen bölümüne Özge Ulusoy konuk oldu. Hacı Sabancı ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, haklarında çıkan haberler ve aşklarının gidişatı ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Renkli Sayfalar'ın sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın Hacı Sabancı ile ilgili sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, evlilik sorusuna da cevap verdi. Özge Ulusoy, bu sorunun çok sorulduğu ve artık çok sıkıldığını, şu an için evlilik gibi bir düşüncelerinin olmadığını hatta artık bu sorunun sorulmasını istemediğini söyledi.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın evlilik ile ilgili sorduğu soruya Özge Ulusoy'dan samimi yanıt geldi!

Haberin Devamı

Özge Ulusoy'a  Hacı Sabancı ile aynı evde yaşayıp yaşamadığı soruldu. Ulusoy, böyle bir şeyin mümkün olmadığını, kendisinin kendi evinde yaşadığını söyledi. Hacı Sabancı'dan da böyle bir talep olmadığını, çünkü onun da ailesinin böyle bir şeye izin vermeyeceğini bildiğini söyledi.

Hacı Sabancı'dan pahalı hediyeler aldığı sorularına ise, biz birbirimize normal seviyede hediyeler alıyoruz. Özel günlerde ya da bir şey gördüğümüzde bu ona çok yakışır diyerek hediye alıyoruz dedi.

Plates videoları ile sosyal medyayı sallayan Özge Ulusoy, plates yapmayı çok sevdiğini, bir çok sporu yaptıktan sonra en çok platesin kendisine uygun olduğunu anladığını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!