Mark Zuckerberg gri rengi tercih ediyor

Güncelleme Tarihi:

Mark Zuckerberg gri rengi tercih ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 17:50

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, sosyal medya hesabından sadece gri renkli tişört giydiğini ispatlayan giysilerinin fotoğraflarını paylaştı.

Haberin Devamı

Harvard Üniversitesi’nde okurken girişim arkadaşları Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin ve Chris Hughes ile kurduğu sosyal paylaşım sitesi Facebook ile dünyanın en zenginleri arasına girmeyi başaran Mark Zuckerberg, gri renkli kıyafetleri tercih ediyor. saplantılı alışkanlıkları ile dünya gündeminde yer alan Zuckerberg’in gardrobunda sadece gri renkli tişörtler ve çok sayıda kapşonlu gri sweetshirtlerin yer aldığı ortaya çıktı.

Genç yaşında dünyanın en zenginler listesine giren Mark Zuckerberg, gardrobunun fotoğrafını kendi kurduğu Facebook hesabı üzerinden paylaştı. Aynı tarz giyinmenin kendisini daha ‘üretken’ yaptığını iddia eden Zuckerberg daha önce de, “Hayatımı gerçekten sakin yaşamak istiyorum. Bu yüzden de topluma en iyi hizmeti vermek dışında olabildiğince az karar almak zorundayım” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

New York eyaletinin White Plains şehrinde diş hekimi bir baba olan Edward ve psikiyatrist hekim bir anne olan Karen'in tek erkek çocuğu olarak 1984'te dünyaya gelen Zuckerberg’in 2015 yılı Mart ayı itibariyle kişisel serveti 35,1 milyardır.

Mark Zuckerberg gri rengi tercih ediyor

2011 yılında The Brand Finance ® Global 500 listesine göre dünyanın en değerli 281. Markası arasında yer alan Zuckerberg'in Facebook'un kullanıcı sayısı, bugün 1 milyar sınırını aşıyor.

Priscilla Chan ile evli olan Zuckerberg, "Birkaç Düşman Edinmeden 500 Milyon Arkadaş Kazanamazsınız" sloganıyla Sosyal Ağ adlı bir film çekmişti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!