Ä°çin için hasta babasıyla barışmak istiyor... Ama karısından çekinip barışamıyor

Güncelleme Tarihi:

İçin için hasta babasıyla barışmak istiyor... Ama karısından çekinip barışamıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 13, 2024 08:59

İngiliz kraliyet ailesi söz konusu olduğunda sular bir türlü durulmak bilmiyor. Son dönemde kansere yakalandığının açıklanması nedeniyle ilgi odağı Kral Charles. Fakat bu konuda en gözde gelini yani Prens William'ın karısı Galler Prensesi Kate Middleton da sebebi net olarak açıklanmayan karın ameliyatı nedeniyle ilgi odağı olma konusunda kayınpederiyle yarışıyor.

Haberin Devamı

Bu bir yana Harry'nin, babasının hastalığını duyar duymaz hemen evine koşması da son üç yıldır yaşanan dargınlıkla ilgili bir umut ışığının yanmasını sağladı bazı değerlendirmelere göre.

Gerçi bu umut ışığı henüz çok uzakta ve sislerin ardında. Aileyi yıllardır takip eden bazı uzmanlar artık yüksek sesle "neden olmasın?" sorusunu soruyor.

Ama bir de bunun tam tersini düşünenler var. Onlara göre Harry'nin, babasının hastalığını duyup koşup gelmesi ama sadece 45 dakika onunla görüşmesi ve sonra hemen karısı Meghan Markle'ın yanına koşması  her şeyin" eski tas eski hamam" süreceğini düşündürdü.

İçin için hasta babasıyla barışmak istiyor... Ama karısından çekinip barışamıyor

HASTA BABASINI BIRAKIP SEYÄ°RCÄ°YÄ° GÃœLDÃœRMEYE GÄ°TTÄ°
Özetle Harry geldiği gibi artık evi olan ABD'ye geri döndü. Üstelik döner dönmez de birçok kişinin "komedyenliğe soyundu galiba" diye yorumladığı bir konuşma yaptığı bir etkinliğe katıldı. 

Öte yandan bu konuda başka iddialar da var. Bunlara göre aslında Harry bir süredir ailesiyle arasındaki gerilimi yumuşatmak istiyor. Bu konuda epey hevesli.

Haberin Devamı

Ama gelin görün ki çok aşık olduğu, gözünün içine baktığı karısı bu konuda onunla aynı fikirde değil. Harry de ondan çekindiği için adım atamıyor.

Bu konuda OK dergisine konuşan bir kaynak "Meghan, barış konusunda hiçbir şey yapmak istemiyor... Elinden geldiğince İngiltere'den uzak durma derdinde. Harry ise onun tam tersine yarattığı hasarı tamir etmek istiyor" dedi.

Hatta bu kaynağa bakılırsa Harry, olup bitenlerden dolayı pişmanlık duyuyor ve ailesiyle arasındaki kan davasına bir son vermek istiyor.

İçin için hasta babasıyla barışmak istiyor... Ama karısından çekinip barışamıyor

'KARISINDAN ÇEKİNDİĞİ İÇİN ADIM ATAMIYOR'
Bu iddialara göre Harry'nin isteği bu yönde olsa da karısı Meghan Markle bu işin bir parçası olmak istemiyor.

OK'e konuşan bu kaynak "Bence Harry'nin bir B planı yok. Onun elindeki tek seçenek ailesiyle arasını düzeltmek. Bu değerlendirmeye göre Harry,  "Sonunda, ailesinde yıllar içinde meydana gelen çeşitli darbelerin yol açtığı hasarı onarmanın ne kadar zor olacağını anladı."

Haberin Devamı

Bu konuda kraliyet ailesini yıllardır takip eden Pauline Maclaran daha iyimser düşünüyor. Maclaran babasının kanser olduğunu öğrenen Harry'nin hemen İngiltere'ye gitmesinin ardından da 24 saatte geri dönmesinin kendisini şaşırtmadığını söyledi.

Maclaran'a göre Harry, ülkesinde fazla uzun süre kalıp Kral'ın durumunun kötü ya da ciddi olduğu izlenimini uyandırmak istemedi. Ama ona göre bir başka gelişme daha olabilir.
Â

İçin için hasta babasıyla barışmak istiyor... Ama karısından çekinip barışamıyor

ÇOCUKLARIYLA BABASINI BULUŞTURABİLİR
"Harry'nin hastalığını duyar duymaz babasının yanına koşup gitmesi ilişkilerinin geleceği açısından olumlu bir gelişme. Kral'ın iki torununu yani Harry ile Meghan'ın çocukları Archie ve Lilibet'i alıp babasıyla görüştürmek için daha uzun bir ziyarette bulunacağını düşünüyorum" diye konuştu uzman MacLaran.

Haberin Devamı

Prens Harry ile Meghan Markle. 2020 yılında kıdemli kraliyet ailesi görevlerinden ayrılacaklarını açıklayıp bütün dünyayı şoke etti. Bundaki amaçlarının daha sıradan ve bağımsız tabii ki göz önünde olmayan bir hayat sürmek olduğunu söyleseler de bunun tam tersi adımlar attılar.

AİLEYİ KÖTÜLEMELERİ BİTMEDİ
Önce Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda İngiliz kraliyet ailesini ırkçılıkla suçladılar. Meghan, hamileyken canına kıymak isteyecek kadar derin bir depresyona girdiğini ama aileden hiç yardım görmediğini ileri sürdü. Ortalığı sallayan bu röportajın ardından da susmadı Harry ile Meghan. 

Bir digital platforl için hazırladıkları programda İngiltere'de yaşadıkları sırada ne kadar acı ektiklerini ailenin kendilerini nasıl dışladığını ileri sündü.

Haberin Devamı

Kaleme aldığı Spare adlı kitabında da Harry ailesiyle kapalı kapılar ardında yaşadığı ne varda hepsini kendi açısından anlattı. 

Bütün bunların üzerine de ailenin üvey evladı oldu. Babasının taç giyme törenine yanında karısı Meghan olmadan tek başına katılan Harry'ye ailesinin üyeleri arasında sadece kuzenleri Eugenie ve Beatrice ile kısacık bir süre de Zara ve kocası Mike Tindall ilgi gösterdi

Harry, Kral Charles'ın öz oğlu  oğlu olduğu halde taç giye törenini bir yabancı, sıradan bir konuk gibi izleyip hemen evine döndü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!