Kısmetse Olur'da Adnan ve Betülay'ın aldığı karar ne? Kanal D İzle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda Adnan ve Betülayın aldığı karar ne Kanal D İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 10:37

Kısmetse Olur'da sular durulmuyor! Ceyda ile yollarını ayırma aşamasına gelen ama hala ilişkisi devam eden Adnan, eve gelen yeni gelin adayı Betülay'ın da dikkatini çeken damat adaylarından biriydi. Adnan, kırmızı odaya çağırdığı gelin adayı Betülay ile ne konuştu? Kanal D'de yayınlanan ve hafta içi izlenebilen Kısmetse Olur programı sürprizlerle devam ediyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

"Ay bu ne telaş ah nedir bu çılgın heyecan, neler oluyor anlat ey kalbim bir olay mı var? Kısmetse olur, kısmetse olur, sen sabırlı ol be aşkım kısmetse olur" diyordu ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek Kısmetse Olur adlı şarkısında... 

KAFALARDAKİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERDİLER

Kanal D'de yayınlanan ve izlenen Kısmetse Olur'da Adnan, kırmızı odaya çağırdığı Betülay ile yüz yüze konuşmak istedi ve kendisiyle ilgilenen Betülay'a henüz Ceyda ile ilişkisinin bitmediğini şu an bitse bile, biter bitmez yeni bir ilişkiye başlamanın ne kadar doğru olup olmayacağını Betülay'a söyledi. 

Haberin Devamı

BETÜLAY COŞKUN KİMDİR?

Aslen Adanalı olan Betülay Coşkun, 22 yaşındadır. İstanbul'da yaşayan Betülay Coşkun, anaokulu öğretmenliği okuyor ve aynı zamanda stilistlik ile uğraşıyor. Terazi burcu olan genç gelin adayı, özel hayatında oldukça aktif ve arkadaş ortamlarında olmayı yeni insanlar tanımayı sevdiğini dile getirmişti.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda Adnan ve Betülayın aldığı karar ne Kanal D İzle

ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur yarışmasında adından söz ettirmeyi başaran Adnan Kızıltaş 23 yaşında ve eğitimini tercümanlık üzerine yaptı. İstanbul'da yaşayan Adnan 1.90 boyunda ve 86 kilodur.

Kısmetse Olurda Adnan ve Betülayın aldığı karar ne Kanal D İzle

İlgili haberler:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!