Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düÄŸün günü gözünü acil serviste açmıştı

Güncelleme Tarihi:

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 13, 2023 17:45

Sevgilisiyle kurduğu hayatında büyük bir değişiklik olacağını öğrendiği an insanın aklına ilk olarak ne gelir, şöyle bir geriye dönüp baktığında? Haydi açıkça söyleyelim. Diyelim ki bir bebeğiniz olacağını öğrendiniz. O anda tabii ki sevinçten havalara uçarsınız. Sonra da aklınıza büyük olasılıkla hayatınızın geri kalanını geçirmek istediğiniz o kişiyle evlendiğiniz gün gelir.

Haberin Devamı

Eğer ünlü biriyseniz de bu sadece sizin aklınıza gelmez. Ünlü çiftlerin düğünlerinin genellikle gayet gösterişli olduğunu düşünürsek birçok kişi uzaktan hayatını takip ettiği çiftin nişanını ama en çok da düğününü hatırlar.

O gün olup bitenler tekrar gündeme gelir. Bu gelenek son birkaç gündür ilk bebeklerini bekledikleri haberiyle konuşulan ünlü çift için de bozulmadı.

Onlar bir bebek beklediklerini sosyal medyada duyurdukları anda eski defterler açıldı ve çiftin nasıl evlendiği bir kez daha hatırlandı.

Aslına bakılırsa o büyük günün üzerinden çok da uzun yıllar geçmemişti. Geçen yıl eylül ayında evlenen çift, neredeyse evlilik yıl dönümlerinde bu kez de bebek haberinin sevincini yaşıyor.

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

Haberin Devamı

Çift, neredeyse evliliklerinin birinci yıl dönümünde bu kez bebek haberiyle mutlu oldu. Yakında anne ve baba olmaya hazırlanan çift, geçen yıl 11 Eylül'de hayatlarını resmen birleştirmişti. 

Ayrıca onların düğününün unutulmamasının tek nedeni gelinin özenle hazırlanan iddialı gelinliği ya da gösterişli düğün değildi. Zaten neler olup bittiği  düğünden sonra basına da yansımıştı. Yani çiftin hayranları da haberdar olmuştu gelişmelerden.

Üstelik evlilik teklifleri de başka bir alem! Yani o düğün sadece çift açısından değil uzaktan takip edenler açısından da kolay unutulacak türden değildi

Gelin bir bakalım kimlerin düğününden söz ediyoruz. Hangi çift yakın zamanda bebek sahibi olacak.

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

YAKINDA BÄ°R BEBEKLERÄ° OLACAK
Bu sözünü ettiğimiz çift, ünlü oyuncu Josh Duhamel ile kendisinden genç  eşi Audra Mari. Ünlü şarkıcı Fergie ile yaptığı ilk evliliği boşanmayla sonuçlanan 50 yaşındaki Duhamel ile 29 yaşındaki Audra Mari yakında bir bebek sahibi olmaya hazırlanıyor.

Bu haberin duyulmasından sonrada bazı tartışmalar sosyal medyaya gündemi işgal etti. Tabii hemen Duhamel'in ünlü şarkıcı Fergie ile yaptığı ilk evliliği akıllara geldi.

Haberin Devamı

Sonra da Duhamel'in gerçek adı Stacy Ann Ferguson olan Fergie'den resmi olarak boşanır boşanmaz hemen Audra Mari ile yeni bir ilişkiye başlaması.

Ayrıca Duhamel, Fergie gibi ünlü ve üstelik de kendisine Axl adında bir erkek evlat veren ünlü bir kadını bıraktığı için eleştirildi.

İddialara göre Josh Duhamel, Fergie'den bir çocuk daha istemişti. Ama ünlü şarkıcı bunu kabul etmeyince çiftin arası bozulmuştu.

Tabii bu arada Duhamel'in karısını aldattığı iddialarını da unutmayalım.

İşte bunun gibi nedenlerle Josh Duhamel ile Audra Mari'nin bir bebek beklemesi magazin gündemini fazlasıyla işgal etti.

Durum böyle olunca Duhamel ile Mari'nin düğün günü de bir kez daha akıllara geldi.

Haberin Devamı

Aslında sadece bu ayrıntılar değil çiftin düğünü kendi başına bir olaydı.

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

DÜĞÜN UZUN SÜRE GÜNDEMDE KALDI
Öncelikle Josh Duhamel ile Audra Mari, düğün günlerine hastane ortamında başladılar. Yani Duhamel, düğün gününün sabahında gözünü acil serviste açmıştı.

Bunun nedeni de bir gece önce düzenlenen bekarlığa veda partisinde sakatlık geçirmesiydi. Bir gün sonra evlenecek olan damat adayı, parti dönüşü kendilerini taşıyan otobüste bile yerinde duramayıp dans edince sırtını incitti. Sonuç olarak da hemen hastanenin acil servisinin yolunu tutmak zorunda kaldı. Üstelik geceyi de orada geçirdi. 

Neyse ki ertesi gün durum toparlandı da damatlığını giydi ve genç sevgilisiyle evlendi.  

Haberin Devamı

Los Angeles'ta bir ortak arkadaşları tarafından tanıştırılan Duhamel ile Mari, sonra çıkmaya başladılar. Tanıştıktan sonra anladılar ki ikisi de aynı memleketten yani Kuzey Dakota'dan. Sonra Duhamel genç kadını barbeküye davet etti. O davet de onların aşklarının başlangıç noktası oldu zaten.

Duhamel'in sevgilisine evlenme teklif etmek için seçtiği yöntem de ilginçti. Audra Mari'nin doğum günü olan 8 Ocak'da Little Palm Adası''na gittiler.

İşte orada genç kadın kıyıya vuran bir şişe gördü. Aslında oraya o şişeyi koyduran kişi Duhamel'di. Genç kadın şişeyi açtığında içinde Duhamel tarafından ey yazısıyla kaleme alınan "Benimle evlenir misin Audra Diane Mari" notunu buldu. Josh Duhamel, sevgilisine evlenme teklif etmişti.

Haberin Devamı

Genç kadın düğünden sonra Vogue dergisine verdiği röportajda bu teklif karşısında mutluluktan ağladığını gizlemedi.

Sonra hemen evlilik planları başladı. İkisi de kendi memleketleri olan "ev" diye bildikleri Kuzey Dakota'daki Fargo'da kararlıydı.  

Gelin Audra Mari düğün günü için de klasik çizgiler taşıyan bir gelinlik seçti. Avustralyalı modacı Leah Da Gloria'nın imzasını taşıyan bu gelinliğin dikkat çeken ayrıntılarından biri boğaz kısmı diğeri de uzun duvağıydı. 

Sonuç olarak çift evlendi ve yakında ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

Kötü bir şans eseri, Duhamel bekarlığa veda partisinde fazla dans edince sırtını sakatladı. O geceyi de acil serviste geçirmek zorunda kaldı.

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

ESKÄ° EÅžTEN TEBRÄ°K GELDÄ°
Bebeğin bu kadar ilgi çekmesinin de özel bir nedeni var. Anne adayı Audra Mari'nin sosyal medyadan yaptığı bebek duyurusuna beğeni gönderip yorum yapanlardan biri de Josh Duhamel'in eski eşi ünlü şarkıcı Fergie oldu. 

Fergie bebek haberine "Axl, büyük ağabey olmak için sabırsızlanıyor" diye yazdı. Sonra da şu satırları ekledi: "Sizin için gerçekten mutluyum çocuklar." Bir de kamp emojisi ekleyerek eski eşinin bir kez daha baba olmasından duyduğu mutluluğu gözler önüne serdi.


Fergie'nin eski eşi Josh Duhamel ile Audra Mari, geçen yılın eylül ayında hayatlarını birleştirdiler. Aslında düğün konusunda bu kadar hızlı davranmaları da herkesi şaşırtmıştı. Çünkü çift, aynı yılın ocak ayında nişanlarını duyurmuştu.

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

SAHİLE VURAN ŞİŞE
Duhamel'in genç sevgilisine yaptığı evlilik teklifi de büyük olay olmuştu. Duhamel, bir şişenin içine kendi el yazısıyla yazdığı küçük bir mektubu koymuştu.

O mektupta ne mi yazıyordu? Tabii ki "Benimle evlenir misin Audra Diane Mari. " Genç kadın da yakışıklı sevgilisinin bu teklifine kayıtsız kalamadı ve çift nişanlandı.

50 yaşındaki Josh Duhamel ile Audra, 2019 yılında flört etmeye başlamıştı. Bu aynı zamanda Fergie ile Josh Duhamel'in boşanma işlemlerinin de resmen tamamlandığı yıldı.


Â

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

ALDATMA Ä°DDÄ°ALARININ ARDI ARKASI KESÄ°LMEDÄ°
Black Eyed Peas adlı müzik grubunun solisti olarak ünlenen Fergie ile Josh Duhamel'in evliliği ise 2009 yılında başladı. Fakat 2017 yılında yollarını ayırdılar. Çiftin Axl adında şu anda 10 yaşında olan bir oğılu bulunuyor.

Fergie'nin kendisiyle boşanma davası biter bitmez Audra ile evlenen kocasının yeni bebeğine gösterdiği bu mutlu tepki hayranlarından tam not aldı.

Ama bazı yorumlarda da eski eşi Josh Duhamel suçlandı. Başarılı ve güzelbir karısı olduğu halde ondan boşanıp daha genç biriyle evlenen Duhamel eleştirildi. Hatta Audra'nın Duhamel'in parası için onunla evlendiğini savunanlar bile oldu.

Josh Duhamel hakkında "Kendisine çocuk doğuracak biriyle evlendi" diyerek görüş bildirenler bile çıktı.

Aslında Fergie'nin hayranlarının bu kadar kızmasının altında yatan bir neden var. Josh Duhamel ile Fergie'nin evliliğinin sona erdiği sırada ortada ihanet iddiaları dolaşıyordu. Başka söylentiler de vardı ama ileri sürülenlere göre çift arasındaki güven artık sona ermişti. Bu da onları boşanmaya götürdü.

Bu arada Fergie ile Josh Duhamel evliliğinin bitmesinde konuşulan başka iddialar da vardı. Bunlara göre Josh Duhamel, tek çocuklu değil daha kalabalık bir aile istiyordu. Ama Fergie buna yanaşmadı. Bu durum da çiftin arasını açtı.
Â

Bebek haberi duyulunca akıllara o anlar geldi: Ünlü oyuncu düğün günü gözünü acil serviste açmıştı

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Josh Duhamel'in, şarkıcı Fergie ile evliliğinden 10 yaşında Axl adında bir oğlu bulunuyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!