Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliÄŸe her ÅŸey söylendi: 'Hüzünlü prenses' bu sözleriyle herkesi ÅŸoke etti

Güncelleme Tarihi:

Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliğe her şey söylendi: Hüzünlü prenses bu sözleriyle herkesi şoke etti
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 13, 2023 13:59

Şu dünyada evliliği hakkında en çok söylenti yayılan, milyonlarca kişinin fikir sahibi olduğu, kendisinden başka herkesin konuştuğu kişi kim sizce? Tabii ki ünlü biri bu.. Aslında çok belli ki kendisi bu kadar tanınır olmayı hiç istemese de gerçek böyle

Haberin Devamı

Bazılarının "Onun bütün sorunu bu kadar çok ilgi odağı olması" dediği bu kişinin sağlık durumundan aile ilişkilerine, evliliğinden çocuklarına nasıl baktığına kadar söylenmedik şey kalmadı.

İddialar iddiaları kovaladı. Son olarak da 2011 yılında başlayan evliliğinin artık sadece göstermelik olduğu konuşuldu. Bu söylentilere göre kocasıyla yüksek miktarda para karşlıığı bir anlaşma yapmıştı.

Bu anlaşmaya göre de gerektiği zaman kocasının yanında halkın karşısına çıkacaktı. Elbette bunları söyleyen kendisi değildi. Ama bu gibi ayrıntılar basına yansımıştı bir kere. Zaten arkası da geldi. 

İşte şimdi o kişi yaptığı nadir açıklamalardan biriyle herkesi şaşırttı. Sonuç olarak kimse onun söylediklerine inanmadı. Ama biz yine de onun sözlerine bir bakalım istedik.

Haberin Devamı

Konunun meraklıları Monako 'nun "yüzü gülmeyen hüzünlü prensesi" Charlene'den söz etiğimizi anladı zaten.

Monako Prensi Albert ile 2011'de evlenen iki çocuk annesi Charlene çok uzun süredir dünya çapında söylentilerin tam ortasında.

Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliğe her şey söylendi: Hüzünlü prenses bu sözleriyle herkesi şoke etti

YİNE SÖYLENTİLERİN TAM ORTASINDA
Ama bunun da haklı nedenleri var. Charlene çocuklarını bile bırakıp neredeyse bir yıl Güney Afrika'da kaldı iki yıl önce. Sonra ülkeye döndü ama bu kez de öylesine zayıf ve kırılgan görünüyordu ki yine ortadan kayboldu.

Bu kez söylentilerin odağı iki maddede toplanıyordu. Kocasından boşanmak üzereydi... Bu birincisi. Diğeri de Charlene'in çok ciddi sağlık sorunlarıyla boğuştuğuydu.

Şimdilik bütün bunlar geride kaldı. Charlene yine kocasıyla birlikte resmi görevlerine katılıyor. Hatta t geçmişe oranla epey kilo almış ve daha sağlıklı görünüyor. Ama tabii söylentiler tamamen bitmiş değil.

Son dedikodulara göre Charlene ile kocası Albert sadece "iş gereği" bir araya geliyorlar. Onun dışında her ikisi de kendi hayatlarını yaşıyor. Bu iddialara göre Charlene İsviçre'de oturuyor artık. İkiz çocukları Gabriella ve Jacques ise babalarıyla birlikte kalıyor.

Haberin Devamı

En son bu söylentilerin yayılmasının ardından çiftin birlikte çıktığı yaz tatilini fotoğrafları basına servis edildi. Sanki evliliğin artık sadece göstermelik olduğunu ileri süren iddiaları yalanlarcasına.
Â

Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliğe her şey söylendi: Hüzünlü prenses bu sözleriyle herkesi şoke etti

YÜZÜ BAŞKA SÖYLÜYOR, SÖZLERİ BAŞKA
Ama bu kadarla da kalmadı. Prenses Charlene çok nadir röportajlarından birini Monako'da yayınlanan Monaco Matin adlı gazeteye verdi.

Orada da bütün bu söylenenleri kendi sözleriyle yalanladı. Öncelikle eski bir olimpik yüzücü olan Charlene, sağlığına tam olarak kavuştuğunda yeniden spor yapmaya başlamayı planladığını söyledi. Bunun için de enerjisini tam olarak geri kazanmayı ve kendini daha gülü hissetmeyi beklediğini anlattı.

Haberin Devamı

İkizlerinin okulu başmadan önce kocasıyla birlikte Korsika'da bir aile tatiline çıkan Charlrne bütün bunları söyledikten sonra kendisinin ileri sürülenlerin aksine kendini sakin ve mutlu hissettiğini anlattı. İşte onun bu sözleri de duyanları daha doğrusu konuyla ilgili haberi okuyanları şoke etti.

Çünkü her ne kadar Charlene aksini ileri sürse de yüzünün ifadesi bile aslında sözlerini yalanlar durumda. Zaten onun sözleri ile görüntüsü arasındaki bu çelişki de sosyal medyada iki gündür en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Birçok kişi "Charlene'in "kendimi sakin ve mutlu hissediyorum" sözlerini "Bunu önce kendine anlatmalısın" ya da "Yüzünün ifadesi tam tersini söylüyor" diyerek yorumladı.

Haberin Devamı

Bu arada Charlene ile Albert'in artık yalnız bırakılması, haklarında bu kadar fazla söylenti üretilmemesi gerektiğini savunanlar da oldu.

Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliğe her şey söylendi: Hüzünlü prenses bu sözleriyle herkesi şoke etti

Ä°DDÄ°ALARIN ARDI ARKASI GELMÄ°YOR
Bunları anlattıktan sonra geçelim Charlene ve Albert ile ilgili olarak son iki haftadır ortada dolaşan iddialara. 

Ağustos ayında basına yansıyan söylentilere göre Charlene ile Albert'in evliliği sona geldi. Resmi olarak boşanmasalar, hatta konumları gereği bu mümkün görünmese de aralarındaki evlilik sadece göstermelik.

Hatta yine bu iddialara bakılırsa Charlene İsviçre'de yaşıyor. Kocasıyla bir anlaşma yaptı ve buna göre resmi görevleri gerektirdikçe onunla buluşup halkın karşısına çıkıyorlar.

Haberin Devamı

Devam edelim iddialara... Charlene ile Albert randevuyla görüşüyorlar. Hatta Prenses'in ikiz çocukları Jacques ve Gabriella'yı görmesi bile kısıtlandı. Özetle geçen hafta ortaya atlan iddia bu yöndeydi.

Fakat bu iddiaların ortaya atılmasından sonra gün yüzüne çıkan bir dizi fotoğraf ortalığı karıştırdı. Neden mi?

Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliğe her şey söylendi: Hüzünlü prenses bu sözleriyle herkesi şoke etti

KAFA KARIÅžTIRAN FOTOÄžRAFLAR
Çünkü o paparazzi fotoğraflarında Charlene ile Albert, yanlarında çocuklarıyla tatil yaparken görülüyor.

Hatta yine o görüntülere bakılırsa çiftin arasında öyle serin rüzgarlar da esmiyor. Her ne kadar Charlene'in yüzü gülmese de kocası Albert, elini omuzuna koyarak ona yakınlık gösteriyor.

İşte "ayrıldılar ve Charlene artık İsviçre'de yaşıyor" iddialarının üzerine ortaya çıkan bu görüntüler kafaları iyice karıştırdı. Tabi iki çift hakkında yeni yeni söylentilerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Şöyle bir hatırlarsak... Ayrı yaşadıkları iddiaları ortaya atıldığında bir ayrıntı vardı: Buna göre birlikte çıktıkları bir aile tatilinden sonra Charlene İsviçre'ye geçmiş, Albert de çocuklarıyla birlikte Monako'ya dönmüştü .

Fotoğrafların bu ayın ilk yarısında çekildiği de düşünülürse belki de bu tatil çiftin ayrı evlerde yaşamaya başlamadan önce çıktıkları tatildi.

Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliğe her şey söylendi: Hüzünlü prenses bu sözleriyle herkesi şoke etti

BELKİ AÇIK EVLİLİK YAŞIYORLAR... HEM BUNDAN BİZE NE?
Ama bütün bunlar yine de sosyal medyada tartışmaya yol açmaktan geri kalmadı. Birçok kişi Charlene ile Albert'in bu görüntülerinde yola çıkarak çiftin evliliğini değerlendirdi.
Ayrılmadıklarını ileri sürenler olduğu gibi ayrılıp çocuklarının hatırına birlikte tatile çıktıklarını savunanlar da oldu. Hatta ikilinin "açık evlilik" yaşadığını ileri süren bile çıktı.

Bazı kişiler Charlene ile Albert'in belki de açık evlilik yürütüyor olabileceğini savundu. Bu kişiler "Onların evliliği bizi ilgilendirmez" yorumunu yaptı.

Charlene'in erkek kardeşinin eşiyle yakın arkadaş olduğunu ileri süren bir başkası " Onlar çocukları için iyi birer anne ve baba. Bütün bu anlatılanlar, tek bir kanıtı bile olmayan uydurmalar" diyerek çiftin evliliğiyle ilgili söylentileri yalanladı.

Kağıt üzerinde karı- koca olmaktan açık evliliğe her şey söylendi: Hüzünlü prenses bu sözleriyle herkesi şoke etti

TATİL BİLE ANLAŞMANIN BİR PARÇASI OLABİLİR
Bir başka kullanıcı da görüşünü "Belki ayrıldılar ve iki iyi dost olarak kalmaya karar verdiler. Zaten Charlene evliliğini bir kenara atamaz. Çünkü bu şekilde çocuklarını görmesine izin verilmez" diyerek görüşünü belirtti.

Charlene ile Albert'in kendi istekleriyle birlikte olduklarını savunan bir kullanıcı da "Artık Ortaçağ'da değiliz. Charlene isterse boşanabilir, çocukları görmek gibi bir sorunu da olmaz" diye yazdı.

Ama Charlene'in tatil fotoğraflarında bile hiç gülmeyen yüzüne bakarak "Hiç daha mutsuz bir eş gördüğümü hatırlamıyorum" diyen bir kullanıcı da çıktı.

Aslında bu tatilin bile bir tür anlaşmayla yapıldığını savunanlar da oldu. Bunlardan biri " Belli ki işlerin yürümesi için aralarında bir anlaşma yapılmış" diye görüşünü ifade etti.

Dünya üzerinde milyonlarca çiftin sadece çocuklarının hatırına evli kaldığını bunlardan birinin de Charlene ile Albert olabileceğini savunanlar da zıktı.

Tabii ki işin aslını Charlene ve Albert kadar kimse bilmez. Ama bütün bu söylentilerin çıkması da boşuna değil.

Öyle ya da böyle görünüşe göre Charlene dünya basının manşetlerinde kalmaya devam edecek. Zaten onun mensubu olduğu ailenin özelliklerinden biri de bu. Geçmişte Albert'in annesi Grace Kelly, sonra kızları Caroline, Stephanie ve hatta Albert özellikle magazin basını için gayet verimli bir malzeme olarak görüldü. Şimdi de sırada Charlene var. 

BAKMADAN GEÇME!