Ivana Sert tasarımcı oldu

Güncelleme Tarihi:

Ivana Sert tasarımcı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 15:13

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyor. Ekranlara ara verdi. Popüler tatil beldelerinden de uzak. Ivana Sert, işte bu suskunluk döneminde yeni bir işbirliğine imza attı. Daha önce mayo koleksiyonuyla adından söz ettiren Sert, bu kez İtalyan spor giyim markası Freddy için kapsül koleksiyon tasarlıyor.

Haberin Devamı

◊ Uzun zamandır ortalarda yoksunuz, plajlarda da göremiyoruz. Nerelerdesiniz, yaz nasıl geçiyor?
- Televizyonla ilgili birkaç teklif var, onların görüşmeleri devam ediyor. Ama son dönemde ağırlığı tasarım işine verdim. İtalyan Freddy markasıyla yaptığımız bir işbirliği var. Yeni koleksiyon hazırlıkları için çalışıyorum, gözüm pek tatil görmüyor. Televizyon ise sanırım eylülden sonra başlayacak.

◊ Ne tür bir işbirliği bu?
- O marka için kapsül koleksiyon hazırlayacağım.

OĞLUMLA HER GÜN FUTBOL OYNUYORUM

◊ Söz konusu işbirliğinin çıkış noktası sizin spor tutkunuz olmalı...
- Evet, her gün düzenli olarak spor yapmaya çalışıyorum. Günde en az 2 saat... Ayrıca koşuyorum. Bir de pilates yapmaya başladım. Eskiden pilates sıkıcı geliyordu. Sadece yatıyorsun diye düşünüyordum. Ama başlayınca inanılmaz bir sonuç aldım. Kasları çok farklı bir şekilde çalıştırıyormuş. Ayrıca Ateş bu ara futbola başladı. Her gün birlikte futbol oynuyoruz. Bana futbol öğretiyor.

◊ Ateş demişken... Oğlunuzla aranız nasıl, ona yeterince vakit ayırabiliyor musunuz?
- Çok iyi... Son dönemde birlikte bol bol zaman geçiriyoruz. Yoğun zamanlarda o kadar çok bir arada olamıyorduk, şimdilerde acısını çıkarıyoruz. Bu nedenle çok yoğun bir tempoda çalışmak istemiyorum aslında. Tercihim oğluma daha fazla zaman ayırmak.

Haberin Devamı

Ivana Sert tasarımcı oldu



SPOR GİYİMDE FEMİNEN DOKUNUŞ

◊ Sizi heyecanlandıran o işbirliğine yeniden dönersek... Nasıl doğdu bu proje?
- Bildiğiniz gibi daha önce de bir mayo koleksiyonu hazırlamıştım. Alışılmışın dışında modeller yaratmıştık. Freddy ise İtalya’ya gittiğimde keşfettiğim bir markaydı. Daha sonra Türkiye pazarına girdiğini duydum. Böyle bir teklifle geldiklerinde ise hiç tereddüt etmeden projede yer almak istedim.

◊ Ne tür bir koleksiyon olacak bu?
- Tamamen spor odaklı değil. Freddy for Ivana Koleksiyonu, hem spor aktivitelerinde hem de günlük yaşamda kullanabileceğiniz tayt, tişört, ceket, büstiyer gibi parçalardan oluşacak. Özellikle vücudu muhteşem gösteren denim ve deri pantolonların günlük yaşamda çok tercih edileceğini düşünüyorum. Ana hatlarıyla, koleksiyonda feminen dokunuşların öne çıkacağını da söyleyebilirim. Kristal, tül, deri gibi spor kıyafetlerde pek görülmemiş materyaller kullanıyorum.

◊ Peki ne zaman raflarda yerini alacak?
- Markanın 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonu içinde yer alması planlandı. Aralıkta satışa sunulacak büyük olasılıkla.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!