BoÅŸanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

Güncelleme Tarihi:

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 05, 2022 12:32

Bütün dünyanın hayranlık dolu bakışları altında evlenen ünlü çift, bir süredir boşanacakları yolundaki iddialarla gündeme geliyordu. Bir ara evliliklerinin ömrüne "haftalar" bile biçilmişti. Bütün bu söylentilere yanıt bile vermeyen ünlü çiftin cephesinden aradan geçen uzun bir sürenin ardından net bir yanıt geldi: "Yuvamız aşk, sevgi ve mutluluk dolu."

Haberin Devamı

HERKES GEÇİCİ İLİŞKİLERİNDEN BİRİ SANDI
Uzun süre Hollywood'un "müzmin bekarı" olarak anılan George Clooney, ileri bir yaşta insan hakları alanındaki çalışmalarıyla tanınan avukat Amal Alamuddin'e gönlünü kaptırdığında herkes bunun da aktörün geçici ilişkilerinden biri olacağını sandı. Ama Clooney herkesi yanılttı.

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

BÄ°R YIL BÄ°LE DOLMADAN EVLENDÄ°LER
Tanışmalarının üzerinden bir yıl bile geçmeden George Clooney ve Amal Alamuddin, Venedik'te bütün dünyanın izlediği şık bir törenle hayatlarını birleştirdi. Sonra aralarına şu anda 4 yaşında olan ikizleri Ella ve Alexander katıldı. Pandemi sırasında da çiftin boşanacağı ileri sürüldü ABD magazin basını tarafından. Onlar her zamanki tarzlarını bozmayıp hiçbir iddiaya yanıt vermedi. Sonunda George Clooney'in eşi Amal Clooney bu konuda sessizliğini bozdu.

Haberin Devamı

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

'EVÄ°MÄ°Z AÅžK VE KAHKAHA DOLU'
Time dergisine bir röportaj veren 44 yaşındaki Amal Clooney "evliliklerinin harika bir şekilde yürüdüğünü" söyledi. Kocası George Clooney'i de "inanılmaz şekilde ilham verici ve destekleyici bir eş" olarak tanımladı. Sonra da evlerinin "aşk, sevgi ve kahkahalarla dolu" olduğunu sözlerine ekledi.

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

'HAYALLERİMİN ÖTESİNDE'
Amal Clooney şu anda sahip olduğu aile hayatının "hayal edebileceğinin bile ötesinde" olduğunu söyledi. Clooney şöyle konuştu: "Hayatımda böylesine büyük bir aşk bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum." Ünlü avukat, anne olmanın da hayatını dengede tutmayı sağladığını belirtti.

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

Haberin Devamı

Time dergisinin "Yılın 12 Kadını" listesinde yer alan isimlerden biri olan Amal Clooney bu sözleriyle uzun süredir kendileri hakkında ortaya atılan boşanma iddialarına da noktayı koymuş oldu.

Â

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

'ONA DELÄ° GÄ°BÄ° AÅžIK OLDUM'
George Clooney ise evlendikten sonra katıldığı programlarda eşi hakkında övgü dolu sözler sarf ediyordu. Clooney, 2021 yılında konuk olduğu Marc Maron'un programında Amal Clooney'i "tanıdığı en sıra dışı, en zeki, en akıllı, en güzel kadın" olarak tanımlamıştı. Ünlü yapımcı, yönetmen ve oyuncu, Amal Clooney ile tanışıncaya kadar da evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmediğini anlatmıştı. Sonra da sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Sonra bu sıra dışı insan hayatıma girdi ve sen ona deli gibi aşık oldum."

Haberin Devamı

George Clooney evlendikten iki yıl sonra da Esquire dergisine verdiÄŸi bir röportajda ÅŸu sözleri sarf etmiÅŸti: "'Hayatımın aÅŸkını 52 yaşında buldum ve gerçekten çok mutluyum. Hayatımdaki hiçbir iliÅŸkide bu kadar mutlu olmamıştım. EÅŸime duyduÄŸum aÅŸk hayal gücümün de ötesinde..."

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

EV HAYATINI ANLATMIÅžTI
George Clooney, Covid 19 pandemisi sırasında katıldığı online sohbetlerde de evde eşine ne kadar yardımcı olduğunu açıklamıştı. Howard Stern'in sohbet programına evinden katıldı. Ünlü oyuncu, aylardır evinin dört duvarı arasında geçirdiği zamana ilişkin bilgiler verdi.

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

500 DADI MI?
Howard Stern, esprili bir şekilde "Karantinada eşi ve ikizleri ile birlikte nasıl zaman geçirdiğini, çocukların '500 tane' dadısı olmadan onlara bakmanın zor olup olmadığını" sordu. İşte bu sorunun ardından da Clooney'in şaşırtıcı yanıtları geldi. Clooney bu soruyu yanıtlamaya "Öncelikle sadece bir dadımız var" diyerek başladı. Ardından da dinleyenleri şaşırtan yanıtlar geldi sırayla.

Haberin Devamı

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

UZUN ZAMANDIR YAPMADIÄžI Ä°ÅžLER
Hiç kimsenin kendisi gibi varlıklı ve güç sahibi birinden bunu duymak istemeyeceğini belirterek "Şikayet etmeyeceğim ama bu alışılmadık. Karantinanın bazı dönemleri komikti. Çünkü uzun yıllar boyunca yapmadığım bazı şeyleri yaptım" diye konuştu. Clooney "Bir günde yedi kez çamaşır yıkıyorum, yerleri paspaslıyorum, mutfakta şef benim" diye devam etti sözlerine.

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

YARIM MÄ°LYAR DOLARLIK SERVET
George Clooney, 2014 yılında Amal Clooney ile evlendi. Çiftin Alexander ve Ella adında 3 yaşında biri kız biri erkek ikizleri bulunuyor. Clooney'in serveti ise 500 milyon dolar civarında.

Haberin Devamı

Boşanma iddialarına bu sözlerle nokta koydu

İLK EVLİLİĞİNİ TALIA BALSAM İLE YAPTI
George Clooney ilk evliliğini 1989 yılında Talia Balsam ile yapmıştı. Bu evlilik 1993'te sona erdi. Clooney, Amal Alamuddin ile evlendiği 2014 yılına kadar da çok sayıda gönül ilişkisi yaşasa da hep "müzmin bekar' olarak anıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!