Kısmetse Olur'da kimler elendi? | Yeni yarışmacı Boğaçhan kim?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kimler elendi | Yeni yarışmacı Boğaçhan kim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 17:51

Kısmetse Olur'da bu hafta (31 Ocak 2016) kim elendi? sorusunun cevabı pazar gecesine alınan eleme gecesinde belli oldu. Kısmetse Olur 17.Haftanın Finali'nde eve veda eden isim damat adaylarından Selçuk oluyor ve yeni bir damat adayı eve girmeye hak kazanıyor! Peki; yeni gelen yarışmacı kimdir? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı Kanal D'nin olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur eleme gecesi yeni gününde yani 31 Ocak Pazar akşamı saat 22:15'ten itibaren canlı yayın olarak ekrana geldi.

Kısmetse Olur evinde bu hafta SMS oylaması sonucunda dokunulmazlığı Murat aldı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığın sahibi Eser'di. Gelinler evinde ise dokunulmazlığın sahibi Mehtap Taşkıran oldu. Mehtap ilk dokunulmazlığını kazandı.

MEHTAP VE MURAT HAFTANIN BİRİNCİSİ OLDU!

Haftanın birincileri Mehtap ve Murat olunca, romantik yemeğe de onlar gidiyor...

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Selçuk oldu. Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Ayça dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Mehtap'ın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Haberin Devamı

Selçuk'un elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Boğaçhan Tuzcu oldu.

KISMETSE OLUR'UN YENİ DAMAT ADAYI BOĞAÇHAN KİMDİR?

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Boğaçhan gelin adaylarının beğenisini kazanırken daha ilk dakikalarda Daniela ile arasında gerginlik çıktı.

24 yaşında olduğunu ve aşçılık eğitimi aldığını belirten Boğaçhan; çantacı dükkanı sahibi, aslen Rizeli ama Marmaris'te yaşıyor.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Kısmetse Olur haftanın finalinde, yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Gürkan olmuştu. Gürkan'ın elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Selçuk oldu.

Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Gözde dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Ayça'nın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Kısmetse Olurda kimler elendi | Yeni yarışmacı Boğaçhan kim

SEMİH İLE AYÇA ARASINDA SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

Haberin Devamı

Emre ile ilişkilerini noktalayan Ayça, eve yeni gelen Semih’i çok yakışıklı bulduğunu söyledi. Semih ile ilgilenebilirim diyen Ayça, Semih’ten beklediği ilgiyi görebilecek mi? Bakalım Semih’de Ayça’yı tanımak ve onunla bir aşka yelken açmak isteyecek mi?

Kısmetse Olur Haftanın Finali Artık Pazar Akşamları

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelen “Kısmetse Olur”, haftanın finali ile artık pazar akşamları ekranda olacak.

BAKMADAN GEÇME!