Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeni gelin adayı kim?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi Yeni gelin adayı kim
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 13:38

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’da hüzünlü bir veda daha yaşandı. Kısmetse Olur’da oldukça duygusal anlar yaşandı. Kısmetse Olur’da bir aşk daha sona erdi. Evin aşıklarından veda eden isim Ceyda oldu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kısmetse Olur programında 20 Mart Pazar tarihinde eleme heyecanı yaşandı. Eser ve Cansel'in SMS birincisi olduğu oylamada, Murat, Hazal ve Ceyda arkadaşları tarafından elenmesi yönünde en çok oyu alan isim oldular.

Oylamaların eşit dağılımı sonucu, Hazal ve Ceyda arasında ikinci kez oylama yapıldı ve bu kez, Ceyda'nın eski sevgilisi Adnan da dahil olmak üzere, herkes elenmesi yönünde Ceyda'nın ismini yazdı. Ceyda'nın geçen hafta eski sevgilisi ile klip görüntülerinin ortaya çıkması, Adnan'la olan ilişkisini tamamen bitirmişti. Eser ve Cansel arasında çeki alan isim Eser oldu ve Murat'ın gitmesini engellemiş oldu. Eser evini korumayı başarırken, çeki alamayan Cansel, Ceyda'nın elenmesini engelleyemedi.

Kısmetse Olur'da ağlatan veda!

Kısmetse Olur'a veda eden isim gelin adaylarından Ceyda oluyor ve Adnan'la vedası geceye damga vuruyor!

Haberin Devamı

Hazal'ın elenmek üzere ayağa kalkmasına karşı sevgilisi Emre, şaşırdı ve Hazal'ın yanına giderek, destek oldu. Melis, Ayça, Mehtap ve Cansel de, Ceyda'nın yanında duygusal anlar yaşayarak destek oldular. Son zamanlarda gelinler evinde dışlanan Ceyda'ya, arkadaşlarından destek gelmesi şaşırtıcıydı. Son birkaç haftadır ev içinde sürekli gözyaşı döken Ceyda, finalde elenen isim olduğunu öğrendiğinde şoke oldu; ancak ağlamamak için uzun süre mücadele etti.

Çeki alan ismin Eser olmasıyla, evden elenen ismin Ceyda Kırıcı olduğu kesinleşti. Önce sunucu Seda Akgül ile vedalaşan Ceyda'nın, en zor vedası ise, sevdiği adam Adnan'la oldu. Adnan da o anda gözyaşlarını tutamadı ve tüm ev hüzünle Ceyda'ya veda etti.

Ceyda'nın eve vedasından hemen sonra, gelinler evine yeni bir aday katıldı. 27 yaşındaki Özge Çanlı, Murat ve Semih'i tanımak istediğini açıkladı.

Kısmetse Olurda kim elendi Yeni gelin adayı kim

Özge Çanlı kimdir?

27 yaşında olduğunu belirten Özge Çanlı aslen İzmirli ancak İstanbul'da yaşıyor. Kova burcu olan Özge, halkla ilişkiler uzmanı...

Haberin Devamı

Özge Çanlı hangi damat adayı için eve katıldı?

Özge Çanlı bu konuda da açık oldu ve isim verdi. Özge Murat ve Semih için geldiğini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!