Kırgın Çiçekler 36. yeni bölüm fragmanı duygu yüklü! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 36. yeni bölüm fragmanı duygu yüklü - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 14:13

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler bu akşam 36. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde neler olacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Kırgın Çiçekler 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte; duygu yüklü sahneleriyle izleyenleri etkileyen dizinin yeni bölüm gelişmeleri.

Haberin Devamı

İzleyiciyi kendine hayran bırakan Kırgın Çiçekler dizisinin 36. bölümü için heyecan dorukta. Kızların bir arada kalma mücadelesine tanık olacağımız yeni bölümü sakın kaçırmayın.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı sezonun en iyi dram dizilerinden Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda Ekrem’in adamları buldozerlerle yurdu yıkmak için gelirler. Ancak onları büyük bir sürpriz bekliyor. Peki kızlar yurtlarını yıkılmaktan kurtarabilecek mi? Merak ettikleriniz için Kırgın Çiçekler 36. bölümü sakın kaçırmayın!

Kırgın Çiçekler 36. Bölüm Fragmanı

Kırgın Çiçekler 36. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Etkileyici senaryosu ile her yeni bölümünde izleyiciyi kendine hayran bırakan Kırgın Çiçekler bu akşamki bölümde şok ayrılık yaşanıyor. Songül ve Güney ayrılıyor!

Kader, Banu’yu Ekrem ile birlikte görür. Gördükleri karşısında şok geçirir ancak bu durumu hiç kimseye anlatamaz.

Kemal’e istediği parayı veremeyen Nazan, polis şoku yaşar. Buldozerlerle yurdu yıkmaya çalışan Ekrem’in adamları şok bir sürpriz ile karşılaşır.

Kızlar yurtlarını kurtarmak için ellerinden geleni yapmıştır. Topladıkları imzalarla belediyeye giderler. Kirli geçmişinden kurtulmaya çalışan Seher, hiç beklemediği biri karşısına çıkar. Meral ise zor durumda kalan annesine yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!