THY sponsorlu yeni Batman v Superman videosu

Güncelleme Tarihi:

THY sponsorlu yeni Batman v Superman videosu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 11:38

2016'nın süper kahraman filmleri için gösterim tarihleri yavaş yavaş yaklaşıyor. Vizyona girmesine iki ay gibi bir süre kalan Batman v Superman: Dawn of Justice'in yeni içerikleri gelmeye devam ediyor. Filmin Türk Hava Yolları sponsorluğunda yeni TV Spot videosu yayınlandı.

Haberin Devamı

300 Spartalı ve Man of Steel gibi filmleri yöneten Zack Snyder'in yönetmen koltuğunda oturduğu Batman v Superman: Dawn of Justice, vizyona girmek için hazırlıklarını tamamladı. İki ay gibi bir süre sonra sinema salonlarındaki yerini alacak olan filmin yeni içerikleri de ardı ardına geliyor.

Fragmanlarıyla birlikte sürprizleri bozan filmin Türk Hava Yolları sponsorluğunda yeni bir TV Spot videosu yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Wonder Woman karakterini canlandıran Gal Gadot uçağında bagajını yerleştirilirken görülüyor. Ayrıca video, fragmanlarda görülmeyen sahneler içeriyor.

  

Haberin Devamı

BEN AFFLECK BATMAN ROLÜNDE!

Bu yılın kuşkusuz en dikkat çeken filmlerinden olan Batman v Superman: Dawn of Justice'in oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Batman'i; Henry Cavill, Superman'i; Amy Adams, Louis Lane'i; Jesse Eisenberg, Lex Luthor'u; Gal Gadot, Wonder Woman'i; Jeremy Irons, Alfred'i; Diane Lane, Martha Kent'i ve son olarak Laurence Fishburne ise Perry White karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Batman v Superman: Dawn of Justice, Türkiye'deki ismiyle Batman v Superman: Adaletin Şafağı, 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek.

THY sponsorlu yeni Batman v Superman videosu
 tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!