Karadayı izle 100. bölümde Feride Mahir'i kurtarabilecek mi? | ATV

Güncelleme Tarihi:

Karadayı izle 100. bölümde Feride Mahiri kurtarabilecek mi | ATV
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2015 22:24

2 Mart Pazartesi akşamı 100. bölümüyle ekranlara gelen Karadayı'nın yeni bölümünde neler yaşandı? Başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı dizinin yeni bölümünde Feride Mahir'i kurtarabilecek mi? Karadayı'yı keni gün ve saatinde izleyebilirsiniz. İşte yeni bölümün fragmanı ve dizi ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Mahir'in Nail'i öldürmediğini bilen Feride, Mahir'i kurtarmak için şahitlik yapmak zorundadır. Feride'nin mesleğini tehlikeye atmasını istemeyen Mahir, bunu kesinlikle istememektedir. Feride'nin olaya şahit olduğunu öğrenen Mehmet Saim de buna izin vermez ancak Feride yine de tanıklık edecektir.

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?

Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit.

Haberin Devamı

ATV'nin merakla beklenen dizisi Karadayı'nın son bölümünde, Mehmet Saim'in hazırladığı planı sorunsuz bir şekilde işlemiştir. Mahir, Nail'i ve gazeteci Tarık'ı öldürmekten tutuklanmıştır. Ancak hesaba katmadıkları bir şey vardır: Mahir'i arayan Feride onu gizlice takip etmiş ve marangozhaneye gelmiştir.

KARADAYI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Karadayı izle 100. bölümde Feride Mahiri kurtarabilecek mi | ATV

FERİDE MAHİR'İ KURTARABİLECEK Mİ?

Mahir'in haksız yere hapse girmesi Turgut'un planlarını bozmaktadır. Ona göre Mahir'in suçsuz yere yargılanması, Mahir'i Feride'nin gözünde bir kahraman haline getirmektedir. Turgut bu durumu engellemek içinhiç akılda olmayan bir adım atar. Turgut'un bu hareketi karşısına şaşkına dönen Feride buna izin verecek mi? Bütün bunlar olurken Sosyete, Mahir'den tamamen kurtulmak için onun öldürülmesi gerektiğini düşünür. Mahir'in öldürülmesi için Seyis'ten beklediği desteği göremeyen Sosyete tek başına hareket etmeye karar verir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!