Işıl Reçber ayakkabı ve kıyafet tasarımcılığına başladı!

Güncelleme Tarihi:

Işıl Reçber ayakkabı ve kıyafet tasarımcılığına başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 16:16

Fenerbahçe’nin efsane kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber tasarımcı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz Şubat ayında tasarladığı mücevherleri görücüye çıkaran sosyetik güzel şimdilerde ayakkabı ve kıyafet tasarımcılığına başladı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Cemiyet hayatının yakından takip edilen ismi Işıl Reçber, geçtiğimiz aylarda özel bir koleksiyon hazırlayarak kendi imzasını taşıyan ilk tasarımları görücüye çıkarmıştı.

Son olarak mücevher koleksiyonu hazırlayan Işıl Reçber, şimdi de ayakkabı ve kıyafet tasarımı yapacak. Dizayn ettiği ürünlerin büyük beğeni topladığını söyleyen Reçber, "Tasarımcılığımla ilgili olumlu geri dönüşler motivasyonumu yükseltti. Bu kapsamda sürprizler yolda" diye konuştu.

Işıl Reçber ayakkabı ve kıyafet tasarımcılığına başladı

Işıl Reçber kimdir?

5 Ekim 1977 Gaziantep doğumludur. Soy isminden’de anlaşılacağı gibi Bir zamanların ünlü kalecisi Rüştü Reçber’in eşidir. Rüştü Antalyaspor’da oynadığı zamanlar Işıl Reçber ise Akdeniz üniversitesinde öğrenim gören Gaziantepli genç bir kızdı, sonrasında Avrupa Fatihi, Fatih Terim’in Rüştü Reçber’i keşif etmesiyle bu 2 kişinin hayatı tamamen değişti.

Haberin Devamı

Evlilik tarihleri ise 1997’dir. Rüçtü Reçber 1993 yılında Antalya Kemerspor’da oynamaktaydı, Yakın arkadaşı Levent ile birlikte gezme çabaları hüsran ile sonuçlanır ve Rüştü kontrolünde olan araç kaza yapar.

Olay yerinde Levent hayatını kaybeder, Rüştü ise ağır yaralanmıştı kaza tarihi 13 mayıs 1993’tür. Levent ile Işıl o yıllarda sevgililerdir ve gayet mutlu oldukları bilinmektedirler çok değil aradan 4 yıl geçtikten sonra Işıl Reçber, Rüştü Reçber ile dünya evine girerler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!