Dolunay burçları nasıl etkileyecek? | Astroloji

Güncelleme Tarihi:

Dolunay burçları nasıl etkileyecek | Astroloji
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 10:44

Astrolojide Dolunay, tamamlanmaları ve sonuç almayı simgeler. Burçları yeni aydan çok daha fazla etkileyen Dolunay zamanlarında kafamızdaki düşünceleri somut olarak karşımızda bulabiliriz. 5 Mart 2015 günü gerçekleşecek Dolunay da hasat zamanının geldiğini vurguluyor.

Haberin Devamı

5 Mart 2015 Saat 20:04’de gerçekleşecek dolunay, Başak burcunda meydana gelecek. Başak burcunda gerçekleşen bu gökyüzü olayı, artık ektiklerimizi biçeceğimizi vurguluyor. Yani bu dolunayda, kişisel karmanıza göre biçtikleriniz hem iyi hem de kötü olabilir. Mart ayına damgasını vuracak Başak Dolunay'ının burçlara göre etkilerini aşağıda okuyabilirsiniz. Yorumları yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın.

KOÇ BURCU
Dolunay üzerinizdeki stresi atmanız için büyük bir istek duymanızı sağlayacak. Yoga, meditasyon ya da kısa bir tatil kaçamağı sizlere iyi gelecektir. Dolunay’da stresten kaynaklanacak sorunlar baş bölgesinde ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kariyer alanınızda farklı bir alana geçiş durumu söz konusu olabilir.

BOĞA BURCU
Bekar olan boğaların kapısını aşk çalabilir. Gönül işleri belirsiz olan boğalar da, dolunay ve dolunayı izleyen günlerde olumlu ya da olumsuz bir sonuç alabilirler. Boğaların mart ayı süresince risk taşıyan işlerden uzak durmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU
Aileyle ilgili eski sorunların yeniden gündeme geleceği bir dolunay yaşayacaksınız. Bu sorunlar muhtemelen 2014 yılında meydana gelen olaylarla ilgili olacak. Bu eski durumlarla ilgili sonuç alabilirsiniz. Dolunay’da dost olarak gördüğünüz biri hayatınızdan çıkabilir.

YENGEÇ BURCU
Dolunay, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili gelişmeleri ön plana çıkaracak. İş hayatınız ve sosyal çevreniz hareketlenirken, kısa yolculuklar da gündeme gelebilir. Bu dolunay bekar yengeçlere kalıcı bir aşk ihtimali de sunuyor. İlişkisi olanlar ise evlilik ve nişan gibi somut adımlar atabilir.

Dolunay burçları nasıl etkileyecek | Astroloji

ASLAN BURCU
Dolunay para konularında etkili olacak. Para akışlarının söz konusu olacağı bu evre sizin için şanlı bir dönemi vurguluyor. Ev, araba ve yatırım konuları ile uğraşabilirsiniz. Aile içerisinde bazı gerginlikler söz konusu olsa da sabırlı davranarak sorunların üstesinden gelebileceksiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK BURCU
Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşecek, bu yüzden ışığınızla göz kamaştıracak girdiğiniz ortamlarda parlayacaksınız. Kalabalıklar içerisinde fark edilirken hiç beklemediğiniz iş teklifleri de kapınızı çalabilir. Kariyerinizle ilgili güçlü ilişkiler kuracaksınız.

TERAZİ BURCU
Dolunay, yalnız kalma isteğinizi çoğaltacak. Bu yüzden kendinizle baş başa kalacağınız ortamlar yaratmaya çalışabilir ya da yoga, meditasyon gibi çalışmalara başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde sırlar ortaya çıkabilir; hakkınızda konuşulanları duyup şaşırabilirsiniz.

AKREP BURCU
Dolunay, yakın çevre ilişkilerinde münakaşalar ve anlaşmazlıklar yaşayabileceğinizi işaret ediyor. Mart ayının ilk on gününde kariyer konularıyla ilgili bir değişiklik yapabilir, istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz. Kıskançlıklara dikkat edin.

Dolunay burçları nasıl etkileyecek | Astroloji

Haberin Devamı

YAY BURCU
Patronlarınızdan , üstlerinizden destek görebileceğiniz ve yaptığınız işlerin taktir edildiği bir sürece gireceksiniz. Gönlü boş olanlar, arkadaşları sayesinde ya da katıldıkları bir toplantıda uzun süreli ilişki yaşayabilecekleri biriyle tanışabilirler.

OĞLAK BURCU
Çok çalışacağınız ve kafanızın işle dolu olduğu bir dolunay yaşayacaksınız. Bu yüzden işinize odaklanıp çevrenizdekileri ihmal edebilirsiniz. Medya, yurtdışı ve eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz yada sevgilinizden bağımsız hareket etme isteğiniz gerilim yaratabilir.

KOVA BURCU
Finansal gelişmeler gündeme oturacak. Vergi, kredi yada başkalarının paralarıyla ilgili konularda olumlu haberler söz konusu… Bekar olanlar hoşlanacakları kişilerle tanışabilir. İş konusunda destek görebilir ve birileri aracılığıyla iş bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK BURCU
Dolunay’da derin düşüncelere dalabilirsiniz. Özellikle arkadaş ve yakın çevrenizdeki bazı olaylar hayatınızda bazı insanların çıkmasına sebep olabilir. İş hayatınız ve finansal durumlarda umut verici gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

İlgili haberler:

BURÇLARIN KORKUTUCU ÖZELLİKLERİ

EN İYİ SEVİŞEN BURÇ HANGİSİ?

BURÇLARA GÖRE İDEAL EŞİNİZİ BULUN

BAKMADAN GEÇME!