9. Phaselis Fetsivali’nde Doğa ve Tarih Müzik ile Buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

9. Phaselis Fetsivali’nde Doğa ve Tarih Müzik ile Buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 11:04

9. Phaselis Festivali bu yıl 10 – 15 Eylül tarihleri arasında Antalya Kemer’deki Phaselis Antik Kenti’nde yapılacak

Haberin Devamı

KETAV ( Kemer Yöresi Tanıtma Vakfı) tarafından organize edilen, bölgedeki otel ve turizm şirketleri tarafından destek gören Festival, bu yıl da klasik müzikten caza, cazdan tangoya renkli bir program sunuyor.

Phaselis Festivali’ni başlatan ve bir süre ana sponsoru olan Martı Myra bu yılki Festival’in  açılış konserinin sponsoru olacak. Festival  10 Eylül Pazartesi akşamı 20:00’deki açılış davetinin ardından saat 21:00’de, sıradışı müzisyenlerden oluşan Tanini Trio’nun konseriyle başlayacak.

Piyano’da Burçin Büke, Kanunda Tahir Aydoğdu, Neyde Bilgin Canaz’ın yer aldığ Tanini Trio dinleyicileri müzik vasıtasıyla Doğu’dan Batı’ya bir yolculuğa çıkaracak.   Chopin’in Nocturne’unden  Gershwin’in Rhapsody in Blue’suna, Sultan Abdülazis’in Valse Davet’inden, Bach’ın Ave Maria’sına, Piazzola’nın Oblivion’undan, Tamburi Cemil Bey’in Nikriz Sirto’suna  Tanini Trio ve konuk müzisyenler ile birlikte 2500 yıllık Phaselis Antik Kenti’nden yola çıkıp müzikle bir dünya turu yapacağız.

Haberin Devamı

Farklı müzik türlerini sahnesinde konuk edecek Phaselis Festivali’nde, 11 Eylül Salı akşamı Antalya Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası,14 Eylül cuma akşamı bandeneonda Tolga Salman, vokalde Ali Pınar ve dansçılar eşliğinde Arjantin Tangolarını seslendirecek olan TangoNeva ve 15 Eylül Cumartesi akşamı ise  ünlü caz yorumcusu Sibel Köse ve Akra Caz Band harika bir caz akşamı ile dinleyiciler bir müzik şöleni sunacak.

 

9. Phaselis Fetsivali’nde Doğa ve Tarih Müzik ile Buluşuyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!