Kayahan'ın eşi İpek Açar evlenmeyi düşünüyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kayahanın eşi İpek Açar evlenmeyi düşünüyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 14:15

Rahmetli Kayahan’ın eşi İpek Açar, yeni evinin kapılarını açtı. Açar, Kayahan’ın ölümünün ardından yaşadıklarını samimiyetle anlattı. Zor bir dönem geçiren İpek Açar, Kayahan’a karşı duyduğu aşkı anlattı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl 3 Nisan'da hayata gözlerini yuman ünlü şarkıcı Kayahan'ın büyük bir aşk ile evlendiği ve mutlu bir evlilik yaşadığı eşi İpek Açar, Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programı Magazin D'ye yeni evinin kapılarını açtı. İpek Açar, muhabirin sorularını samimiyetle yanıtladı.

İpek Açar, yeni evinde Kayahan'ın odasını unutmamış. Tıpkı eski evinde olduğu gibi, burada da Kayahan'ın eşyalarını aynı şekilde yerleştirerek onun odasını düzenlemiş. Kayahan ve kızı ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları gösteren Açar, duygu dolu anlar yaşadı.

İpek Açar, 3 Nisan'da hayatını kaybeden Kayahan'ı ölüm yıl dönümünde değil, doğum günlerinde anacaklarını söyledi. “Yaşanmışlıkların kutlanmasından yanayım” diyen Açar, Kayahan'ı doğum günü olan 29 Mart tarihinde anacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Açar, “ Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Böyle bir şey düşünmüyorum. İnsan kalbi boşsa böyle bir şey düşünür. Benim kalbim dolu.” diye cevap verdi. Her konuşmasından Kayahan'a hala daha aşık olduğunu belli eden İpek Acar, yeni bir eve taşınmasının, artık eski evinde odalara giremediğini, kızının da çok etkilendiğini, o evin her köşesinde Kayahan'ın hatırası olduğundan dolayı çok etkilendikleri olduğunu söyledi.

Kayahanın eşi İpek Açar evlenmeyi düşünüyor mu

Kayahan kimdir?

Kayahan, 29 Mart 1949 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Kayahan, üç kırkbeşlik, bir uzunçalar, on bir kaset ve CD çıkardı. “Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz” sloganı ile tanındı. Beste ve Aslı Gönül Açar isimli iki kızı var. 3 Nisan 2015 yılında hayatını kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!