Işıl Reçber'den uygulamalı ofsayt dersi! - izle

Güncelleme Tarihi:

Işıl Reçberden uygulamalı ofsayt dersi - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 11:34

Ünlü kaleci Rüştü’nün eşi Işıl Reçber, bugün Kanal D'de yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar’ın canlı yayın konuğu oldu. Işıl Reçber, evliliği ve özel hayatına dair konuştu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kaleci Rüştü Reçber ile henüz 17 yaşındayken tanışan ve aşklarını evlilikle taçlandıran Işıl Reçber, bugün Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar’ ın konuğu oldu. Işıl Reçber, özel hayatına ve 19 yıllık evliliğine dair programın sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’ nın sorularını yanıtladı.

Işıl Reçber, eşi Rüştü’ nün çocuklarına kendisinin bakmasını istediğini söyledi. Aile bağlarının kuvvetli olduğu belli olan Işıl Reçber, her an bakımlı ve şık olması konusunda da konuştu. Sunucular Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Reçber’ e evde de bu kadar seksi ve şık mı olduğunu sordular. Reçber, aslında evde normal giyinen ve saçını tepeden toplayan biriyim dedi. Bunun üzerine Reçber’ in evinde kitap okuduğu ve bir koltuğun önünde çekilmiş bir fotoğrafını gösterdiler. Bu fotoğrafta da Reçber oldukça şıktı.

Haberin Devamı

Işıl Reçberden uygulamalı ofsayt dersi - izle

Hayvanları çok sevdiğini söyleyen  Işıl Reçber’ in iki köpeğinden biri olan minik bir köpek canlı yayına dahil oldu. Minik köpek, sunucular ve diğer bir konuk Özge Ulusoy’ un büyük ilgisiyle karşılaştı.

Işıl Reçber, mücevher tasarladığını ve gayet iyi çalışmaları olduğundan bahsetti. Şu sıralar, kıyafet tasarladığını da anlattı. Reçber, önümüzdeki günlerde bir tasarımcı ile birlikte tasarladıkları günlük kıyafetlerden oluşan bir koleksiyon çıkaracağını açıkladı.

Işıl Reçber'den hanımlara uygulamalı ofsayt dersi!

Bir futbolcu eşi olarak Işıl Reçber canlı yayında ofsaytı anlattı. Kağıt üzerinde çizerek ofsayt anlatmaya çalışan Reçber’ i sunucular ve Özge Ulusoy bir türlü anlayamadı. Bunun üzerine Reçber, herkesi ayağa kaldırıp uygulamalı olarak ofsayt anlattı. Bu defa başarılı oldu.

Hakkında çıkan Instagram’ da saatte 70 bin lira kazanıyor iddiaları hakkında konuşan Reçber, inanamadım, bu nasıl olabilir diye bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME!