İbrahim Tatlıses'in aşk itirafı ortalığı karıştırdı!

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Tatlısesin aşk itirafı ortalığı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 15:25

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, resmi Instagram hesabı üzerinden eski eşi Ayşegül Yıldız’a aşkını itiraf etti. Tatlıses’in aşk itirafında farkında olmayarak Petek Dinçöz’ün fotoğrafını kullanması ortalığı karıştırdı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrasında uzatmalı sevgilisi Ayşegül Yıldız ile evlenen İbrahim Tatlıses’in bu evlilikten “Elif Ada” isimli bir kızı olmuştu. Ünlü çift daha sonra ani bir kararla boşanmıştı.

Ben Bitti Demeden Bitmez!

Boşanmanın ardından çocukları için eski eşi Ayşegül Yıldız ile sıklıkla bir araya gelen Tatlıses, resmi Instagram hesabı üzerinden eski eşine aşkını itiraf etti.

Tatlıses aşkını itiraf ederken şu sözleri kullandı: “Bir Anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte bende sana o kadar DÜŞKÜN ve aşığım... (Ben BİTTİ demeden BİTMEZ.)”

Kullandığı Fotoğraf Petek Dinçöz’ün Çıkınca!

Eski eşi Ayşegül Yıldız’a aşkını “Bir anne çocuğuna ne kadar dükünse; İşte bende sana o kadar düşkünüm ve aşığım..(Ben Bitti Demeten Bitmez)” notu ile itiraf eden Tatlıses, bu itirafı farkında olmadan Petek Dinçöz’ün fotoğrafına iliştirince ortalık karıştı.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlısesin aşk itirafı ortalığı karıştırdı

Kimse Yanlış Anlamasın!

Yaptığı hatayı fark eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Paylaşıma şu notu ekledi: “bu Resmin petek dinçöz olduğunu bilmeden koydum bu Resim TEMSİLİ'dir kimse yanlış anlamasın.!!!”

Ancak, Tatlıses'in bu paylaşımı Petek Dinçöz'ün eşi işadamı Serkan Kodaloğlu'nun hiç hoşuna gitmedi. Kodaloğlu'nun, yakın çevresine “Böyle hata mı olur? Bu beni gerçekten çok rahatsız etti. Bunu yapan başkası olsaydı tepki çok daha farklı olurdu.” diyerek durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

BAKMADAN GEÇME!