Åžehrin dört bir tarafında fırsat mönüleri

Güncelleme Tarihi:

Şehrin dört bir tarafında fırsat mönüleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2019 08:00

Restoranların özel mönü ve özel fiyatlarla katıldığı Restoran Haftası dün başladı, 30 Kasım’a kadar sürecek. Hazırlanan mönülerin fiyatları bu yıl 35 ve 60 TL. Festival kapsamında düzenlenen tadım etkinlikleriyse önemli gurmeleri ağırlıyor. En dikkat çekenleri sizin için derledik.

Haberin Devamı

* Basta Street Food: Baki Usta kokoreç + humus ya da salata + içecek.  Moda;  (0216) 414 08 65

* Cafe Cadde: Pancar salatası + ızgara kaya levreği ya da köy usulü domates çorbası + güz pidesi. Bağdat Caddesi; (0216) 302 76 24

* Sardunya Karaköy: Çirozlu tereyağı ve uskumru turşusu + kırlangıç çorbası + kalamarlı ekmek + kerevizli hamsi buğulama ya da közde palamut + susamlı kabak tatlısı. Karaköy; (0212) 249 10 92

* The St. Regis İstanbul: Trakya kıvırcık kuzu karski + cevizli ve peynirli erişte + kuzu uykuluk karnıyarık + ayva marmeladı. Maçka; (0212) 368 00 00

* Muutto: Dana kaburga dürüm + meze beşlisi (nazuktan, mantarlı humus, mücver, muhammara, Girit usulü kabak) + Muutto ayran + Fırat kahvesi. Moda; (0216) 515 62 45

* Markus Prime Ribs Society: Markus meze tabağı (fava, humus, muhammara) + kısa kaburga. Maslak; (0212) 286 44 04

Haberin Devamı

* Inkase: Dana külbastı inkase (patlıcan beÄŸendi, ızgara kuÅŸkonmaz, yeÅŸil kuskus, kiraz domatesli roka salatası) + ayran.ÂFenerbahçe; (0216) 356 19 07

* Fireroom: Fatboy burger + kola+ 2 adet churros. AtaÅŸehir; Instagram/fireroomfoods

* Bi’tabak Dünyadan: Sebzeli tarhana + beğendili anne köftesi + bamya turşusu + tahinli kıtır kabak tatlısı. Kabataş; (0212) 251 51 11

* Daha Moda: Mendi aşı + kuzu şiş + incir dolması + bi’garip baklava. Moda; (0530) 175 93 03

35 liralık kahvaltı mönüleri

* Muhtelif Moda: Karışık peynir eritme üzeri domatesli köy biber kavurma + sahanda sucuk + süt reçeli + cevizli afyon çöreği + çay. Moda; (0530) 960 93 64
* Halat by Divan: Kahvaltı tabağı + suböreği + yumurta + ızgara sucuk + portakal suyu + çay. Hasköy; (0212) 369 66 16
* Vesper Coffee Company: Gözleme + çay. Caddebostan; Instagram: vespercoffee
* Boter: Brioche ekmeği üzerinde avokado + peynir kreması + katlanmış yumurta + sürk peyniri ve çıtır pastırma.
* Pazar Gastrogaleri: 2 adet pancake ekmeği üzeri göz yumurta + pazar yeşillikleri + ayva marmelatı + paprikalı ekşi krema + Pazar tost ekmeği + çay. Moda; (0216) 330 40 88

Şehrin dört bir tarafında fırsat mönüleri

Haberin Devamı

Restoran haftası etkinlik takvimi

* 16 Kasım: Tek Lokmada Restoran Haftası, Hilltown AVM’de, 15.00-17.00 arası gerçekleşecek. İkram yapacak restoranlar arasında Banko Burger, Pazar Gastrogaleri ve Kırıntı var.

* 18 Kasım: Levon Bağış & Nilhan Aras ile Tadına Bakma Sanatı, Hilltown Kebap Masters’ta 19.00’da gerçekleşecek. Tadım ve sohbete katılmak için rezervasyon gerekiyor. (0216) 519 41 70

* 20 Kasım: Bahar Akıncı’yla Tadına Bakma Sanatı, 19.00’da Del Mare’de gerçekleşecek. Tadım ve sohbete katılmak için rezervasyon gerekiyor. (0216) 422 57 62

* 21 Kasım: Türk mutfağından özel sokak lezzetleri 18.00-22.00 arası Basta Moda’da. EtkinliÄŸe Derin ArıbaÅŸ, Kaan Sakarya ve Esra Acar Koç katılacak.Â

Haberin Devamı

* 22 Kasım: Hilltown Midpoint’in Restoran Haftası Akşam Mönüsü eşliğinde ‘Yiyelim Güzelleşelim’ sohbet etkinliği için rezervasyon gerekiyor. (0532) 013 06 40

* 24 Kasım: Türk mutfağının geleceği, sektörün en önemli oyuncuları, şefleri, çiftçileri, konu uzmanları, akademisyenlerle masaya yatırılıyor. Panel 10.30-17.30 arası Feriye’de. Katılım için Restoran Haftası’nın web sitesindeki ‘Tanışalım’ bölümüne başvurabilirsiniz. www.restoranhaftasi.com

* 27 Kasım: TRC American Diner’ın Restoran Haftası Akşam Mönüsü eşliğinde Mehmet Yaşin ve TRC American Diner şefleri Ali & Buse Dövenci ile sokak lezzetleri hakkında sohbet edilecek. Rezervasyon gerekiyor. (0212) 227 80 88

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!