Gaz çıkartarak intikam alan adam sosyal medyayı karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Gaz çıkartarak intikam alan adam sosyal medyayı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 12:24

İlgilendiği kişi tarafından reddedilen insanların intikam alış yöntemleri pek çok kez haberlere konu olmuştur. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay tam anlamıyla sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Polis kayıtlarına geçen olayda, genç bir adam kendisini reddeden kadından gaz çıkartarak intikam aldı!

Haberin Devamı

The Local’in haberine göre, İsveç’te bir adam birlikte olmayı kabul etmeyen kadının apartmanında gaz çıkararak intikam aldı(!) Gaz o kadar kötü kokuyordu ki çaresiz kadın polisi aramak ve durumu anlatmak zorunda kaldı. The Guardian’a göre, iğrenç kokuya rağmen polis işlem uygulamadı.  Laholm Polis sözcüsü Kenneth Persson, “Böyle iğrenç bir kokuyu isteyerek yaptığını kanıtlamak imkansız” şeklinde konuştu.

Olay sosyal medyada büyük ilgi görürken, söz konusu intikam yöntemi için adamı tebrik edenler de oldu, kokunun nasıl bu kadar kötü olabileceğini tartışanlar da. Polise şikayette bulunan genç kadının ifadesine göre, söz konusu gaz çıkartma eyleminin taciz kapsamında değerlendirilebileceği yorumları yapılırken, bu davranışın 1 yıla kadar ceza alabileceği sosyal medyada paylaşılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!