Çocuklar oyuncaklarla mutlu

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar oyuncaklarla mutlu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 17:06

Çocuk dünyasının en keyifli arkadaşları olan oyuncaklar, yarıyıl tatilinde de vazgeçilmezler arasında. Çocukların çok sevdiği Pony’ler bu kez Rarity’nin Moda Atölyesi’nde baloya hazırlanıyor; Transformers’ın hem araç hem de robot olabilen yeni figürleri birleşerek güçlerine güç katıyor. Hasbro’nun yepyeni oyunu Fantastik Jimnastik de görücüye çıktı.

Haberin Devamı

RARİTY’NİN MODA ATÖLYESİ’NDE BALO HAZIRLIĞI

Canterlot Sarayı'nda yapılacak Kraliyet Balosu heyecanına çocuklar da en sevdiği Pony’leri baloya hazırlayarak ortak oluyor. Rarity’nin Moda Atölyesi’ndeki kaydırmalı mekanizma ile Rarity giysilerini hızla değiştiriyor, balo için hazırladığı kıyafetleriyle tarzını ortaya koyuyor. Sette, Rarity'nin 7,5 cm boyundaki figürü, giyilip çıkarılabilen 3 giysi ve saç aksesuarları yer alıyor.

Çocuklar oyuncaklarla mutlu

TRANSFORMERS’IN YENİ CRASH COMBİNERS SERİSİ İLE ROBOTLAR ARTIK GÖRÜNENDEN DAHA FAZLASI!

Crash Combiner İkili Figür ile 2 farklı Transformers karakteri muhteşem bir robot oluşturmak için birleşiyor! Çocuklar araç modundaki iki figürü tek bir adımda kolayca birleştirerek, çok daha güçlü ve yepyeni bir Transformers robota dönüştürüyor. Serideki Activator Combiner figür ise araç veya robot modundaki figürlere takılarak gizli güçlerini açığa çıkartıyor!

Haberin Devamı

Figürlerin üzerindeki Transformers sembolü, Transformers RID mobil uygulamasıyla taratılabiliyor ve oyun içinde karakter ve dijital hediyeleri faaliyete geçiriyor.

Çocuklar oyuncaklarla mutlu

YENİ OYUNCAK FANTASTİK JİMNASTİK

Hasbro Gaming’in yepyeni Fantastik Jimnastik oyunu ise çocuklara “mükemmel” atlayışlar yaptıracak. Doğru bir hız ve ritimle jimnastikçiyi çubuğun üzerinde döndüren çocuklar, tam zamanını kollayarak butona bastıklarında jimnastikçi atlayışını yapabilecek ve mattaki yeşil bölüme inerek puanını belirleyecek. Çocuklar oyunu tek başına da keyifle oynayabileceği gibi, arkadaşlarıyla oynayarak yeni taktikler öğrenip ve turnuvalar düzenleyebilecek.

Çocuklar oyuncaklarla mutlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!