Anketler La La Land diyor!

Güncelleme Tarihi:

Anketler La La Land diyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 00:33

89. Akademi Ödül Töreni için nefesler tutuldu! Ödül töreni için geri sayım başlarken favoriler, şansı en yüksek ve en düşük olanlar konuşuluyor. Hürriyet okurları ise kazananları seçti bile. Poltio.com aracılığıyla yapılan ankete göre favori La La Land.

Haberin Devamı

Akademi Ödülleri her daim sürprizlere açık olsa da favoriler ortaya çıkmış durumda. Hurriyet.com.tr’de düzenlenen ve 3 binden fazla kişinin katıldığı ankete göre favorilerin de favorisi La La Land! Anket katılımcıları, 13 dalda aday gösterilen filmin en az 6 ödül kazanacağını tahmin ediyor.

Gösterime girdiği andan itibaren etrafında büyük bir hayran kitlesi oluşturan film şimdiden bir modern klasiğe dönüşmüş durumda. Başarılı bir caz piyanisti olmaya çalışan Sebastian ile Los Angeles’ta aktris olarak tutunmaya çalışan Mia’nın aşk hikayesini anlatan film hakkındaki tahminler şöyle:

- En iyi film: La La Land (%44)

- En iyi erkek oyuncu: Ryan Gosling, La La Land (%46)

- En iyi kadın oyuncu: Emma Stone, La La Land (%54)

- En iyi yönetmen: Damien Chazelle, La La Land (%54)

Haberin Devamı

- En iyi film müziği: La La Land (%78)

- En iyi orijinal senaryo: La La Land (%50)

 

Anketler La La Land diyor

La La Land, Oscar'ın habercisi olarak bilinen Altın Küre Ödülleri’nde de 7 dalda ödülleri toplayarak yeni bir rekora imza atmıştı. Bakalım aynı başarıyı Oscar’da gösterebilecek, beklentileri haklı çıkarabilecek mi?  

 

poltio.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!